Naaagihannnn Hamileliginde kan dusuklugu yasayan oldu mu yada olduysa nasil bi yol izlendi bilgi alabilirmiyim kan degerim dusuk cikti 8.9 cikti ne yesem icsem.faydasini gorurum?
tugbadurmaz34 Naaagihannnn yaşamadım ama kanı en çok yükselten şeyler pekmez kuru üzüm domates gibi şeyler
Rbytkn Naaagihannnn kan değeri dediğiniz demir dir muhtemelen, benim 5 ve anemi hastalığı oluyor, kansızlık yani. Kan demir ilaclarina başlatırlar normalde doktorunuza danıştinizmi ?
Naaagihannnn Rbytkn yok tahlili bugun vermistim 1 ay sonra gel dedi ama sonuclarim bole sorunlu çıkınca yarin geri gitsem mi diye dusunuorum
tugbadurmaz34 Naaagihannnn ben pekmezi yiyemem ama tahinli her sabah yerim 🥰 kuru üzümün de çok fazla çeşiti var umarım bir tanesini seversin
Naaagihannnn dolunay__ yani internetten bi lac yazi okuyunca bende korkmadim degil yarin tekrar gitmeyi dusunuorum bakalim herseyin hayirlisi
Naaagihannnn Rbytkn evet evet yarina gidicem 1 ay bekleyemem ben🙈 aslinda bu 2 nci gebeligim ilk gebeliligimde bole bsey yasamamistim dedikleri gibi 2 nci hep farkli oluo sanirim 🙈
dolunay__ Naaagihannnn hiç birşey dokturumu değiştirdim ondan hayır Gurmedim geç oldu ama değiştirdim üç gün sonra randevum var yeni dokura cok iyi biri ona süyleyecem bakiyim ne diyecek yani düşün o ilk doktorun bebeğin eşi aşağıda olduğunu bana söylemiyordum kanamam oldu bu doktor bana söyledi
Asiyam__010 Naaagihannnn ilk gebeliğimde bende oyledim canim doktor ilaç verdi bayağı bir kulandım pekmez her sabah pekmez içtim dana et somon balığı hızlı besinler yemen gerekiyor 🥰
Naaagihannnn Asiyam__010 Asiyam__010 ay iyi barm ne bilim internette ole seyler yazioki ytedirgin oldum🙈
Naaagihannnn dolunay__ ayyy vala herkez doktor olmasin ya benm gittigim kacinci doktor bir bilsen hepside kan alio hepainde de farkli bsey ckio yani suan iyi doktor iyi hastane bulmak okadar zor ki Allah yardimcmiz olsun