3438FG Ozlemom123 IGg pozitif olması vücudunuzun bu hastalığa karşı bağışıklığı var demek. İGM negatif olması ise hastalığın şuan vücudunuzda olmaması.
Edaacar-ozkan Ozlemom123 Bu testi kaçıncı haftada yaptırdınız ben yaptıramadım daha 12 haftalığım İnşallah yarına kaldı
Ozlemom123 3438FG önemli bir şey yok yani değil mi ? Birkaç şey okudum internette tansiyonum düştü korkudan
Esra54 3438FG sonunda biri doğru düzgün açıklamış. Çok teşekkür ediyorum. Bende kaç gündür buna kafayı takmıştım
3438FG Ozlemom123 Yok hayır içiniz rahat olsun. Benimde genelde testlerimde igg pozitif igm negatif. Doktorum igm pozitif olursa ozaman sıkıntı demişti. Hiç kendinizi strese sokmayın 🌺
Ozlemom123 Esra54 Benim de sonuçlarım şimdi çıkmış her yerde farklı yorumlar var artık bayılacaktım stresten :)
sehrengiz_8 3438FG sıkıntı filan demeyin sakın mazallah burada bir kişiye böyle bir yorum yapmıştım herhangi bir forum kullanıcısından duymadığım laf kalmadı. Sıkıntı demek bile sıkıntılı bu forumda :)
sehrengiz_8 3438FG bana denk geldi ve kim böyle bir yorumda bulundu ise baya haddini terbiye sınırlarını aşan yorumda bulundu
3438FG sehrengiz_8 İnsanlar çok tuhaf, inanın doğrudur inanıyorum yani. Umarım bir daha denk gelmezsiniz 🌺