01180322 Mervveeeee 2900 du meleğim 37+1 de şimdi 37+5 ama gelmek bilmiyo hala xok yukarda aşağı bile inmemis
KuzeyinAnnesi10 Mervveeeee nstede sancı yok kanala da girmemiş henüz daha yolumuz var görünüyor. Şuan 37+3 deyiz haftaya salı çağırdı bi daha 38+4 olmuş oluyorum duruma göre bakilacak.
Deryagul Mervveeeee ikinci gebeliğim oğlum 4 yaşında normal doğum buda o şekilde olacak yani inşallah 😄
askileannesi3 Tam 37 olduk kilo 3.400 dedi doktor açıkçası korkum var dua edin sağlıkla hayırla alayım kucağıma. Bu hamilelikte çok stresliyim. 😔 Normal istiyorum birde şeker var çok korkum oluyor
askileannesi3 Sengul_42 evet kullanıyorum son haftalarda daha da dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen asıyorum
Sengul_42 askileannesi3 bende günde 4 defa kullanıyorum dozlarım yüksek doğum şeklim ne olur çok merak ediyorum
askileannesi3 Sengul_42 bende günde 4 defa kullanıyorum. Son 3 hafta kaldı daha dikkat etmeye çalışıyorum. Bı tık bu hafta fazla çıktı normal doğum istiyorum ama herşeyin hayırlısı insaAllah sağlıkla gelirler çok yıprandım bu hamilelikte sürekli stresliyim