Sulemrullah aglama kiz dur 😂😂 ben benegi tam olarak 14. Haftamda gordum yani diger gittigimizde tam insan girunumunde fekan degildi eli ayagini goremiydum ben anlayamiydum acikcasi. 14. Haftadma gittim hareketlerini bile gorduk cinsietini ogrendik felan o gun kontrole giderken kendi annem de vardi annemle ufak bi tartistik ben sesimi yukselttim felan sonradan kopek gibi pisman oldum felan ama konjsamadik klinikde oldugumuz icin neyse iste benegi girduk ettik eve geldik annem ustunu ciskrtiuodu gittim yanina özür diledim seni tam olarak bugun anlamaya basladim dedim bana bazen kiziyosun bazen ben sana kziiurum sesimi yukseltiyorum ama sen yinede benden vazgecmiyosun cunku annemsin kizinim dedim orda bi aglastik felan sarildi oltu kokladi sen torunuma dua et dedi 😂 yoksa oklavayi alirdim elime dedi ni gulustuk fekan (ailemde tek kizim, o yuzden tek kizdan ilk tirun olunca annemden bira simartiliyorum) ondan o sekidle cecap verdi annemde 😂 rabbim baismizdan eksik etmesin insallah suan da umrede yine konusuyoruz ama iki gundur nerdeyse konusamadik valla ozledim ariyorum hep ya kapali ya da hic calmadan kapaniyo bakalim yarin arar buyuk ihtimalle duramaz. O goruntulu illa her gun arancak 😂 bu anneler iyi ki varlar ❤️❤️