mirzam11 Bebekannesiii_ hayır derdim durumum olmasa ayrı konu ama alacak durumum varsa bebeeğime yeni almayı tercih ederdim
ikicocukannesi_ Bebekannesiii_ ben oğlumu o şekilde büyüttüm arada kendimde aldım ama yaz kış ayrı alışveriş yapmak çok maliyetli temiz olduğu sürece bence Bi mahsuru yok kıyafete vereceğim parayı çocuğumun diğer eksiklerine harcadim
Yagmurakyurek Bebekannesiii_ ben olsam kabul ederdim bu zamanda kimse kimseye bişi yapmior benim ailem ve eşimin ailesi bile bir çorap yapıp vermediler gene yabancıdan fayda var deyip kabul ederdim
K-Canseven Bebekannesiii_ tabiki alırım. Bebek ve çocuk kıyafeti fiyatları çok acımasız. Hem alıyorum hem veriyorum. Durumum da iyi ama yine de çocuk eşyasına para vermeyi sevmeyen biriyim ☺️
Bebekannesiii_ mirzam11 alacak durumum çok şükür var bebeğime alıyorum zaten bu tanıdığım kişi de bizim akrabanın çocuğunun temiz kullandığı güzel eşyaları var kabul edersen sevinirim dedi
Sabrusebat Verdiler memnuniyetle kabul ettik birçok şeyi, benim ve eşimin kardeşlerinin küçük çocuklarından.
gizem-cbn Kullanırım neden olmasın başıma kalkacak bi tip değilse her geldiğinde bunuda ben verdim demeyecekse 🤷♀️
Bebekannesiii_ gizem-cbn yok yok öyle birileri değiller zate tanımıyorum ben veren kişiyi tanıdığımın akrabası
gizem-cbn Bebekannesiii_ bazı eşyalar inanki para vermeye değmez misal bide çok pahalı pusetti şuydu buydu bende beşik sıfır ayarında hediye geldi kabul ettim falan bence alınır en güzeli bebişine de daha güzel almak istediğin farklı şeyler alırsın
mirzam11 Bebekannesiii_ siz bizim fikrimizi sormuşsunuz bende kendi yapacağımı söyledim tabi ki sizin kararınız 😇
Gizemmisler E kabul edersin sende nolcak ki tertemiz eşya sende bebeğinin başka bı eksiğini alırsın zaten çocukların eksiği gediği bir gün değil ki her zaman alınıyor
GamzeTopluKk Bence alınır bnde aldım da verdim de .. temiz kullanıldıktan sonra eskimiyor bile kıyafetler , yenileri de pahalı onun yerine ihtiyaç başka birşey alırım 😀 ilk bebegindir heveslenirsin ayrı ama iiinci çocuğumda verdiğim de oldu aldığımda
Bebekannesiii_ GamzeTopluKk ilk bebeğim bende alıyorum ona kıyafet de tanıdığım kadın güzel temiz kıyafetler dedi
Ebru3439 Bebekannesiii_ ben kabul ettim kendi yeğenimin eşyaları 10gün içinde doğumum olacak, 3sene öncede aynı zamanlarda yeğenim gelmişti. Biliyorum çoğu kıyafetini giyemedi bile bir de bebek sonuçta temizliğinden de şüphem olmadı. Kıyafet alıp harcayacağım parayı bebeğime yatırıma çevirdim.
Minigiim-vebenn52 Bebekannesiii_ görümcem söyledi de kabul etmedim durumunuz varsa gerek yok bence bebeğe enerjisinin geçtiğine inanıyorum kullanılan şeylerin
3438FG Minigiim-vebenn52 Kesinlikle aynı şeyi yazacaktım. Enerji geçtiğine inanıyorum bende. Sırf bu yüzden kabul etmezdim. Görümcem puset falan veriyim ben sana dedi ama istemedim. Çünkü nedense eşyaların enerjisine çok inanıyorum ben 😂 Görümcemin çocuğu çok ağlakmış mesela, sanki benim çocuğumda onun enerjisini alacak gibi hissediyorum 😂
gdaslik Bebekannesiii_ aldım alıyorum o kadar işimi görmüştü ki sterilizasyon makinesi sağom pompaları bebek eşyaları oyuncaklar kaç bintl lik masraftan kurtarmıştı beni. Ben de kullandıktan sonra arkadaşlarım ile paylaştım hepsinin alacak durumu var ancak zaten az zamanda kullanılan eşyalar için ekstra para harcamaya gerek yok diye düşünüyorum
Mercimeek Bebekannesiii_ ay ben kabul ettim valla durumum da var ama bebek eşyaları uzun ömürlü değil eğer uzun uzun yıllar kulanacak olsam zaten alırım ama gerek yok yani