S17 Bazen böyle bi hafifleme oluyor hani sanki karnım şiş değilmiş gibi hissediyorum. Hani önceki o ağırlık hissi yok gibi karnımın şişliği iniyor. Bazen o kadar şiş hissediyorum ki yataktan doğrulmak bile zor geliyor. Bu his size de oluyor mu
birheyecanlikizannesi S17 38. Haftadayım bende de Bayadır öyle oluyor. Bazen çok yumuşak, bazen sert ve şişkin oluyor
Miracleee S17 evet bazen öyle rahatim ki sanki hamile değilim. Bazen de sanki 40 haftadayim gibi 🙄 28+5 şuan.
OgretmenSibellllllll Resmen aklımdaki soru bende öyle hissediyorum hatta eşime bazen karnım mi küçülmüş diye soruyorum. Sanki yokmus gibi bi his. 32. Haftadayim bende.
Sabrusebat Özellikle gece tuvalete kalktığımda semsert oluyor karnım taş gibi. Gündüz bazen otururken bakıyorum daha yumuşak hatta küçülmüş gibi. Akşamlari genellikle daha hareketli ve sert oluyor.
K-Canseven S17 aynı durumu defalarca yaşadım. Bazı sabahlar uyanınca karnım o kadar boş ve yumuşak oluyordu ki bebeği arıyordum elimde. Şu an 39 haftalığım bugünde çok yumuşak😀