Elifelbb Selam arkadaşlar 👯♀️ Bebegım 18 aylık ve 8 haftalık hamileyim. Onu kaldırıyorum ve 11 kilo montu çantası derken 15 kiloyu buluyordur. Mecburum yani başka kimse olmuyor yanımda benim gibi olan var mı ? Ve ara ara karnıma vuruyor felan bunların zararı olur mu acaba . İkinci bebek için vicdanım rahat değil çünkü ilk çocuk hamileliği kadar konforlu geçmiyor . Dinlenmek desen asla dinlenemiyorum . Gece felan hep emiyor zaten . Benim gibi olanlar var mı ? Dertleşelim
Baharr_zn Elifelbb yaşı küçük olduğu için pek anlayamıyordur benim oğlum 4 yaşında geceleri tuvalete götürmek için falan kucağıma alıyordum ya da gündüz gelmek istediğinde alıyordum çünkü benim için o bile hala küçük 18 kilo şuan ama eşim hamilesin kaldırma dedi dedi çocukta artık anne karnında bebek var beni kucagına alma diyor tabiki ilk hamileliğim de daha rahattım ama yaş arası açıldıkça zor olucak diyorlardı şuan oğlum gündüz uyumalarımı bile güzel karşılıyor yanımdan ayrılmıyor aynı odada duruyor
tubik_ Elifelbb kızım tam 36 aylık yani 3 yaşında. Doğana kadar 4 e az kalmış oluyor. Özellikle dışarı çıkınca kucağıma gelmek istiyor ama korkmuyorum hallederiz bir şekilde. Kardeşim ne zamandoğacak diyor ama sizinki küçükmüş . Allah yardımcınız olsun, beraber büyürler artık
YoncaD Elifelbb 2 yaşında oğlum var uyutmak istersen mecbur kucağıma aliyorum altini degistirirken durmuyor gelmiyor mecbur aliyorum disarda söz dinlemiyor mecbur aliyorum ve gecesinde hep ağrılarım oluyor. Bu hamileligimde genel olarak zaten agrilarim var belim cok agriyor ve kalcamada cok vuruyor agrisi. Ama baska destek olacak kimsem yok maalesef bende cok zorlaniyorum 😔
Bmbe21 Elifelbb amin hepimize inşallah. Biz çok istedik üçüncü bebiş ama bu kadar zorlanacağımı hiç düşünmemiştim. İlk gebeligimde sürekli yatıp dinleniyordum şimdi çocuklar sürekli ilgi oyun istiyorlar gün içinde temizlik yemek falan bitiyorum. Onlar öğle uykularındayken bende dinlenmeye çalışıyorum 😌
Elifelbb Bmbe21 yaa aynı durumdayım benim de 1 tane bebegım ama yaramaz olduğu için baya yoruyor gunduz de hiç uyumuyor bazen bitiyorum gerçekten . Ne yemek yapsam diye düşün vs kadın olmak zor 😥
Elifelbb Baharr_zn ay maşallah benim öyle bi şansım yok suan çok küçük yanımda dursun uyuyım durumu . O gunlerın gelmesını iple çekiyorum büyüsün azcık dinleneyim felan
Elifelbb YoncaD yaa evet belim felan benımde ağrıyor bacağıma kadar vuruyor ve daha ilk haftalardayım hamileliğin son haftalarını düşünemiyorum inşallah hersey güzel olur 🥹
caglakorkmaz Elifelbb Ben varıım🙂 17,5 aylık kızım var, 34+1 hamileyim. Emziriyorum, kucağıma da alıyorum.. kucağımda banyoda yaptırıyordum son yıkamaya kadar babasına devrettim artık yıkama işinii… emzirirken kasılmalarım oluyor rahimde… az kaldı ama 😇
Elifelbb caglakorkmaz doktorunuz bu duruma bişey dedi mi ben de emziriyorum da lekelenme ağrı felan olursa emzirmeyi kes dedi
caglakorkmaz Elifelbb İlk doğumumu yaptığım doktoruma gidiyorum, hamileliğimi öğrendiğimde gittim bana 3. Ayın sonunda artık yavaş yavaş kes emzirmeyi dedi ama kesmedim. Sonrasında zaman geçti konusu olduğunda bi şey demiyorum senin tercihin dedi..🤗
eedahadahanasilsiniz Oğlum 4.5 yaşında. Henüz kardeşi olacağını söylemedim. İlk haftalar bulantı kusma ve çok zorluyoordu. 13 haftalık oldum, şükür azaldı baya daha da rahatladım. Sanırım yaş aralığı arttıkça daha rahat geçiyor hamilelik
Semiramis Elifelbb benimki 5 yaşında oğlum var ve 5 aylık hamileyim benimle uyuma bağımlısı yanından kalktığımda uyanıyor ve Montessori yatağı ikimiz yatıyoruz önceden karnıma vuramaya falan yeltendi anlattım ama çok zor durmuyor okulada seneye başlıycak hiç dur durağım yok o koltuk tepelerinde ben onun peşinde ve hamile olduğumu öğrendiğinden itibaren bu uykuda benden ayrılmamaya başladı
Elifelbb Semiramis ya benim ki de uykuda asla ayrılmıyor kendi beşiğinde yatmıyor hep yanımda tuvalete felan kalksam kıyameti koparıyor
Semiramis Elifelbb artık ne yapacağımı şaşırdım süngerbob yastığı var karnıma onu koyuyorum gece dizi gelir teper falan diye düzenli bi uykuda uyuyamıyorum odası var güzelce yaptık yapışık ikiz gibiyiz ayrılmıyoz
Hnd_01 Elifelbb benim ilk kızım 5.sinifa gidiyor.cantasinda hergun 20 adet okul kitabi var.cantasinin sapından tutamıyorum.yirtiliyor.kucagimda tasiyorum.yaklaşik 20 kilo vardır.suan 40 haftalık hamileyjm.simdiye kadar hiçbir sorun olmadı ☺️