Minezra Kızlar doktor sabah akşam 1 progestan başlattı ağızdan rahatsız ederse vajinadan koyabilirsiniz dedi siz nasıl kullandınız hangisi daha rahat
Zeybal34 Minezra vajinal daha rahat. Ağızdan çok kötü yapıyor buna emin olabilirsiniz. Vajina da sadece vücut gerekeni alıyor gerisini atıyor. O pek sıkıntı olmuyor. Bende sabah 2 akşam 2 kullanıyorum vajinal.
Mlk2304_ Minezra ben 2 ay kullandım , hep vajinal yoluyla kullandım. Ağız yolu biraz mide bulantısı vs yapıyor
Yagmurinal Minezra ben 3 ay kullandım. Vajinal almanızı öneririm. Ağızdan mide bulantısı uyku yapabiliyor. Hem Vajinal daha etkili 🤝🫡
Minezra Mlk2304_ ayy bulantı yapmasın ekstra zaten var braz akşam kolayda sabah koyduktan sonra nekadar kalkmıyorsunuz
Zeybal34 teacher-mom21 ilk transferimde de öyleydi. İkinci transferim yarın yine öyle devam ediyoruz. İlaç eksilmiyor hiç daha çok artıyor bende onu anlamadım. İlk gebeliğimde 13 tane ilaç kullanıyordum yetişemiyordum. Şimdi de yarın verir yine onları.🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Zeybal34 teacher-mom21 ya öyle mi bende öyleydim haziranda histeroskopi yapılmıştı. Sonra başladım bende tedaviye.
marsuk34 Minezra her iki türlü de yan etki görmedim ama vajinadan aldığımda daha hızlı iyileştiğimi farkettim. Becerebilirseniz vajinadan fitil olarak alın sonrasında en az yarım saat yatın
YagizAlpsmom Vajinal kullandım günde 1 tane beni aşırı rahatsız etti gün içinde sürekli tansiyonum düştü halsizlik yaptı o yüzden biraz mide bulantısı da yaşadım
Minezra YagizAlpsmom ya öylemi doktorumda ağızdan alırsam o etkilerin olacağını vajinal alırsam olmaayacağını söylemişti
teacher-mom21 Zeybal34 ben evlenirken hamile kaldım hemen şimdi de erken doğum riskim varmış ben de çok ilaç kullanıyorum üstüne üstlük vitamin ve kanım yok denecek kadar düşmüş iğne de vurmaya başladım Rabbim yardımcınız olsun aminnn
YagizAlpsmom Minezra Herkeste aynı etkiyi göstermiyordur belki de ama ben 1 hafta kullandığım halde bitmesi için gün saydım