Eceq Yanlıs anlamayın bilmediğimden ve merak ettiğimden soruyorum, neye göre nasıl tahmin ediyorsunuz acaba 😊
1palyaco Uykuseveer teşekkür ederim. Tam 12haftalık . Açıkçası doktordan tahmin yapmasını da istemedim netleşince söyleyin dedim . Zaten istesemde pek göremediğini söyleyemeyeceğini belirtti 🌸
Uykuseveer 1palyaco 12. Haftada yeni oluşmaya başlıyor organ tam net 16 söyler inşallah bende tam 10 haftalık başından beri görüyorum seni 2 hafta varmış aramızda 🥰
1palyaco Uykuseveer evet bugün ikili test yaptrdım üç hafta sonra falan hem sonuç için hemde cinsiyet için gitmeyi düşünüyorum artık ozaman öğrenirim inşallah . Ay ne güzel inşallah gönlümüzden geçen olur sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 😍🌸
Uykuseveer 1palyaco amin canım inşallah 🩷 bu ikili testin sonucu o kadar geç mi çıkıyor ya sadece kan mı veriliyor peki
1palyaco Uykuseveer devlete gidiyorum doktor bu hafta içide çıkabilir dedi ama ben sırf sonuç için tekrar hastaneye gitmek istemedim hem cinsiyet öğrenirim hemde sonucu öğrenirim diye geç gitmeyi düşündüm. Bir tüp kan aldılar .