Elifdddd Kızlar bi sorum olucaktı sağ kasığım böyle bastırınca hafif ağrıyor ve yürürken oturup kalkarken orda ağrı hissediyorum normal mi yasayan varmı
mombarbie_ Elifdddd bebisin baskı yapıyordur bugün bende de başladı başını doğum kanalına yerleştirdiği için oluyordur 31+0 im bende
mombarbie_ Elifdddd bebisin baskı yapıyordur bugün bende de başladı başını doğum kanalına yerleştirdiği için oluyordur 31+0 im bende
Hazy Ben yaşıyorum canım bastırmayaya çalış bebek büyüdüğü için baskı yapıyor olabilir ağırlaşmıştır yani.. kalkarken bacak bacak üstüne atarken bile kasık agrım var.. ağrı şiddetlenirse doktoruna yaz tabi hemen
Elifdddd Hazy devlete gidiyorum cnm doktora yazma gibi ihtimalim yok cok kötü olursam özele giderim tabi 🙏🏻
Haticengin17 Bende de aksine ust kaburga batmasi oluyor ayni haftadayiz kasikta baski yok sukur ama zorlanma donemine gectim artik
Elifdddd Haticengin17 benım basından beri göbek cıkmaya hep aşağıda üst mide tarafım bos senın doludur o yüzden
mombarbie_ Elifdddd dün çektirdim başını aşağı dönmüş benimki ve dün yürümekte zorlandım kasiklarimda baskı hissediyordum