Amina1993 Beyaz uzayan jele gibi akıntı normal mı acaba ? Sarı akıntı birde ? 2 ay önce analizlerde bişey yoktu
Senemyldrm Amina1993 ilk günden beri var. Ara ara fitil kullandım. Ama son haftalarım da baya arttı. 35.haftamdayim yarın dr gitcem bakalım
Leyla1993 Amina1993 hamilelikde akıntı hep olucak zaten yeşil kara veya kan olursa korkulu olur.ama böyle hep olucakdir.normal zamanımızda bile az az oluyor.boylede iki katı artıyor ve norma
Amina1993 Smyye0303 22 haftadayim. İlk başlarda da vardı da şimdi kıvamı falan değişince acaba normal mi değil mi diye endişe ettim uzayan yapışkan değişik bir kıvam aldı 😀 bundan önceki hamileliklerimde yaşadım mı hatırlamıyorum
Aysimamom37 Senemyldrm Bendede var 38. Haftadayım daha çok arttı hele hamilelikten dolayı heralde hormonların artışından bide doguma hazırlıyor diyolar
Gulsh61 Ben 7 haftadan gidiyorum progestan da kullanıyorum maalesef ona bağlı olarak epeyi akıntım oluyor günlük ped kullanıyorum günde 3-4 tane değişiyorum
Aysimamom37 Firstmomfirstchild Dogumdan sonra umarım devam etmez malesef rahatsız edici evet haftanız erken ise doktora danışabilirsiniz fitil kullananlar varmış.
Firstmomfirstchild Aysimamom37 34. Haftadayız ama bilmiyorum ilac kullanmayi pek sevmiyorum :) fitil zaten hemoroid sorununda kullaniyorum vucuda daha fazla fitil girmesin :(
Yonca_26 Amina1993 bende sürekli sari akinti oluyo özellikle de klozete damliyo hep hamileligimin basindan beri diyebilirim gecen hafta doktoruma sordum kasinti olmadigi sürece normal dedi ara ara degisiyo bazen beyaz yogun oluyo bazen sari😁
Amina1993 Yonca_26 bende de aynen öyle oluyor. Kaşıntı yok. Tahlilerde de bişey çıkmadı ama endişe ediyor insan normal olarak. Belkide kız çocuğu olduğu için böyle yoğundur diye düşünüyorum
Yonca_26 Amina1993 kese disi kanama olunca da erkek bebekmis diyolar o da bende oluyo akintida oluyu sen simdi kizlarda öyle oluyomus galiba diyosun ben iyice karistim🤣🤣🤣
Amina1993 Yonca_26 ben kendimden diyorum yani duymadım. Senin durumuda duymadım hiç 😀 kendi kafamızdan birşeyler üretiyoruz