sevil87 Kahvaltı yapmaya özen gösteriyorum çalıştığım için peynir zeytin yani ,meyve yiyorum muhakkak ,aşırı ekmek hamur işi yiyorum fazla kilo aldım :) haftada 1 balık,et,tavuk yemeye çalışıyorum süt içmiyorum sevmiyorum ,süt yerine çökelik yiyorum kalsiyum oranı daha fazlaymış ,aklıma geldikçe kuru tut kaysı,ceviz yiyorum Asitli İçeceklerden arada kaçamak yapıyorum (sonra pişmanlık ) Demir ve Vitamin ilacı mı içiyorum
Aysktr sevil87 meyveli süt falan içemiyor musun çantana meyve falan alabilirsin üzüm veya işte çeşit çeşit kuruyemis yiyormussun zaten bulundurabilirsin çantanda kefir içebilirsen onu da içebilirsin iş yerinde böyle ara öğünler ile takılabilirsin hiç yoktan hamur işine dadanmandan iyidir bol yesillikli sandviç falan olabilir poğaça simit yerine
Aysesare sevil87 Ceviz , badem ☺️ ara öğün oluşturdum kendime o sıra meyve yiyorum nar,muz , elma. Yemeklerin yanında yoğurt yemeye özen gösteriyorum bulgur pilavı yanına etli yada tavuklu bir yemek mevsim sebzeleri de olabiliyor ıspanak gibi
Yalinn8 sevil87 muz, avakado, badem, ozellikle kinoali salata, yogurt,yumurta, kaşar,çekirdekli kuru üzum, sebze corbalari, et, tavuk... cok nadir de abur cubur yiyorum vallahi nefs bu da istiyor😋
bebekteyaparimkariyerde sevil87 yaaa ben hep açım ama hep midem bulanıyor en sevdiğim yiyeceklerden nefret ediyorum ama hamile olmadan önce yiyemediğim hemen hemen herşeyi yiyorum.24 açım ve 24 saat midem bulanıyo 😔
sevil87 Aysktr meyveli sütü çok severim de şeker oranı fazla faydadan çok zararı olur diye içmiyorum,kefir denedim hiç sevemedim yeşilik akşamdan akşama salatalarda ara öğün meyveyle geçiriyorum,ah o simit poğaça yokmu iradem sıfır onlara
Aysktr sevil87 bende öyleyim simit poğaça dediler mi saldırasım geliyo da tutuyorum kendimi mecburen acısını cıkarcaz artık doğumdan sonra 😂
Hulya57 Aysktr bende simit poaca yedigm zaman midem cok kötü oluyo bende 9 haftalıgm ama sabahları onları yiyemyrm abur cubur la geciyrm büsküwüdür falan
sevil87 Yalinn8 meyveleri yazınca canım ananas istedi :) ,chia tohumu kahvaltıda peynirin üstüne serpiştirip yiyorum ara da ,kinoa aldım daha hiç yemedim salatası nasıl yapılıyor
baliko kahvaltılar hiç belli olmuyor benim için. bir gün yediğimi ertesi gün midem almıyor. bende süt içemiyorum. ama tam bir yoğutçuyum. 😁 muz ve yeşil elma ara öğünlerde yiyorum. öğünlerime dikkat ediyorum ama bazen kaçamak oluyor. inş yakında tam bir düzene oturur öğünlerim
Yalinn8 sevil87 chia yı corbalara da koyuyorum ben aklinda olsun, hasliyorum tabi once marul kasar lahana havuc a da koyuyorum. Marul avakado da yapabilirsin en basit haliyle. Yine marul domates salatalik misira da koyuyorum buna taze sogan da cok yakisiyor ama ben onu yiyemiyorum oldum olasi mideme dokunur yiyemiyorum. Nar eksisi limon yag tuz... mis. Canim istedi bak simdi yapicam😅
Aysktr sevil87 vücut kitle endeksini hesapla canım ona göre 9 ayda alabileceğin kilonu çıkar internette var değerine göre alman gereken kiloyu öğrenir düzenli gidersin umarım almazsın fazla ben öyle yaptım zayıftım ayda bir kilo alarak gidiyorum 12 15 kiloya kadar hakkım var ben suana kadar 6 kilo aldım 😄
Aysktr Hulya57 ben sandviçin çok faydasını gördüm mide bulantı sorunum yoktu ama iştahım sorunum vardı canım herseyi istemiyodu kahvaltılarda bol peynir yesillik domates falan sende dene canım kahvaltı normal de bile cok önemliyken bizler için artı önemli bir hal alıyor ya sende de işe yarar belki
sevil87 Hulya57 yanına ceviz felan al,benim işyeri müsait kahvaltımı getiriyorum arada yumurta haşlıyorum,bisküvi sadece mideni doyurur ,bebeğin gelişi mi için biran önce iyi beslenmeye bak
sevil87 Aysktr ben kahvaltı yapıyorum köyden peynir getirdim doğal doğal hergün yiyorum lora benzeyen lordan daha faydalı çökeliğimiz var ondan yiyorum bir bakmışım yarım ekmek gitmiş ,bugun den itibaren kendime sınır koydum hafta bir sadece simit hakkım var
Hulya57 sevil87 ceviz alıyom öyle yanıma 5 gün boyunca öyle geciştryrm kahwaltıyı iş yerinde wardiyalı caliştigm icin bi hafta ewde yapıyom kahwaltımı düzgün bir şekilde
FatmaAzra_ sevil87 hamilelikten önce nasilsam hala ayni besleniyorum 2 kisilik yemiyorum hic. Ekstra haftada bir balik et tavuk yemiyorum canim isterse yiyorum aşermiyorum, hergun bi elma yerim aklima gelmezse yemem süt icemiyorum midemden dolayi. 8. aya girdik ben 5 kilo aldim bebegin kilosu cok iyi yani bünyeyle de alakali bi durum 😊
Mia88 Bende normalde yemediğim kadar ekmek hamur işi yiyorum biliyorum zararlı ama canım istiyo naaaapabilirim😂 balık et süt ürünlerini zateb severim sürekli tüketiyorum da meyve yemeyi unutuyorum bende 😕
Edebyahu sevil87 kahvaltı yapıyorum. Kaşar, yumurta, peynir yiyorum meyve yiyorum arada süt içiyorum kuruyemiş tüketiyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah