Yenianneperci35 Merhabalar arkadaşlar 🌸 36+3deyiz:) gün içinde bazı zamanlar aşırı hareketli oluyor. Bu durumu yaşayan var mı? Normal mıdır sizce?
mavideniz6 Yenianneperci35 Tüm gebeliğim boyunca öyleydi , Nst de doktor şaşırıyor hatta ne kadar hareketli diye..Hocam diyorum bir de bana sorun😁😁Dpktorum iyi bir şey olduğunu söylüyor..
Zeynomsu Yenianneperci35 22. Haftada kıpır kıpır kıpır ne yaşıyo orda bilmiyorum:)) detaylıya girdim adam bir eliyle karnımı tuttu diğer eliyle baktı:) Allah yardımcınız olsun dedi bana:) usg de ellerini yumup yumup açıyodu:) oynuyo sanki içeride dönüyor kendini gerip gerip atıyo sanki öyle bir his tekmeleri saymıyorum zaten:)
Denizyadaaras Yenianneperci35 36+2 bugün benimde ve asla yerinde durmuyor artık aşırı canımı yakıyor sert hareketleri
Yenianneperci35 mavideniz6 benim de öyle dedi aslında ama son haftalarımdayım ya tedirgin oldum🙈 sizin kaçıncı hafta
Irmakmomss19 Bende 28+2deyiz masallah benimkide çok hareketli çokta hoşuma gidiyo kıpır kıpır içimde 🥰 doktorum hareketli olması sağlıklı olması demek demişti ☺️ inşallah sağlıkla kucağımıza alalım minnoslarimizi🤲🥰
Yenianneperci35 Irmakmomss19 Aminnn🙏 maşallah ya sizinkisi erkenden belli etmiş:) bizimki o zamanlar sakindi:) doktorum da öyle söyledi aslında da son haftalarım olduğu için biraz tedirgin oldum🙈
Yenianneperci35 Zeynomsu oy maşallah yaa😍🌸 yeri dar geliyor galiba sığmaya çalışıyordur:) benim de son kontrolümde bi durmadı yüzünü göstermedi🙈🙈
Zeynomsu Yenianneperci35 ahahah ya çok gğzel bir duygu da herkes doğduktan sonra da aynı devam ediyo diyo:) böyle olursa bu oğlan beni çok yoracak:))
Yenianneperci35 Denizyadaaras ahh benim de aynı şekilde 🙈 bazen diyorum neler oluyor orada :) aynı haftadayız
Naressmom1644 Arzuanne valla bacım benim kızım da karnimda ilk hissetmeye başladığım andan doğurana kadar asssiri kıpır kıpır di. Doğdu üç aylık oldu hala aynı kıpır kipirlikta. Ve karnimda yaptığı hareketlerin aynısını doğduğunda da yapıyor. Bunu tabi sadece anne anlar yediği tekmeyi ve karşısında gördüğü hareketin aynı olduğunu😅 demekki diyorum böyle yapiyordu da tekme atıyordu karnimdayken
Arzuanne Naressmom1644 ayy çok merak ediyorum bende benimki çok hareketli bir de her ultrasonda ağzını emmeye çalışır gibi yapıyor 😄 emme refleksini mı geliştiriyor acaba
Naressmom1644 Arzuanne görürsün bak doğduğunda da eli hep oralarda olucak. Bizimkide ultrasonda hep elleri yumruk ve suratındaydi. Çocuk hala yumruğunu açmıyor. Ve eli hep suratindadir. O yüzden kızımın hiç yüzünü gorememistim hamileyken.
Yenianneperci35 Zeynomsu ben de ona inanmıyorum yaa🙈 yani orası dışarısı farklı ortamlar :) iyi düşünelim iyi olsun🌸
mcrukiye Bence normal ve iyi birşey bende en son kontrolüm de gittiğimde doktorum maşallah çok hareketli baksana kalp atışını dinleticem bir oraya kaçıyor bir buraya demişti 😅 ve gerçekten bazen diyorum bu çocuk içeride ne yaşıyor acaba inanılmaz hareketli🤭
Tugbasuu Naressmom1644 resmen aynısını oğlumda yaşıyorum yüzünü o kadar merak ediyorum ki her muayeneye bir umut gidiyorum poposu dönük oluyor eli yüzünde oluyor çok hareketli ama göstermiyor anlamıyorum üzülüyorum