Miracleee skorhan 28+5 dünden beri nasıl ağrıyor sırtım anlatamam. Eşim masaj yaptı bebek yağıyla ovdu biraz iyi geldi gibi ama tam gecmedi. Uzunca süre yattım öyle toparladım. Bu akşam daha iyiyim.
Kubrakrdag skorhan erkekmi bebek ah canım senin geç başlamış benim 24 de bi başladım 33 de hala aynıyım
BsraSa skorhan elçin Demirel kol sırt egzersizi bana çok iyi geldi beli ve sırtı guclendirdikce ağrılar hafifliyor.
karaguzelirem_ Bende bir çözüm bulamadım malesef sırtıma destekli yastık koyup öyle oturuyorum veya yatıyorum bir şekilde geçinip gidiyoruz az kaldı diye kendimi avutuyorum 9 haftam kaldı 🙄
skorhan karaguzelirem_ aynıyız cnm allah yardımcımız olsun yaptıgım işten ayır yok iki dk oturmak zorunda kalıyorum
Mervs 27+1 olduk aynı dert bende de var hemde bayadan beri bi anda bıçak saplanma gibi oluyor 😔 eşim ovuyor öle rahatlıyorum 😔
Anne_elif Kubrakrdag ben oğluma hamileyken sırt ağrısı felan hiç yaşamamıştım şimdi kızıma hamileyim inanılmaz sırt ağrım var. Geçmek bilmiyor
Sabrusebat 20′li haftalarda daha sık oluyordu sanırım çalıştığım ve mecburen daha hareketli olduğum için. Şu an otuzlu haftalarda daha az sırt ağrısı daha çok bel ağrısı hissediyorum.