Anneyiim Kizlar selam bugün kasiklarim adet oluyormusum gibi ağrıyor ve bebek toplaniyor gibi sanki ya da hareket ediyor canım yanıyor kasılma bu mu kasik ağrım da var acile gitmeli miyim?
Hamilebirisi_06 Anneyiim Ağrıların şiddetini ve süresini kaç dakikada bir olduğunu takip et belki yalancı sancılar da olabilir
BUSRA-2121 Anneyiim benim yaklaşık bir haftadır bu şikayetlerim var. Cuma nst de sancımda çıktı ama eve geldim doktorum beneğin hareketlerini takip etmemi söyledi nişan ve su gelirse bilgi ver dedi. Siz de arayın doktorunuzu isterseniz ama bunlar yalancı sancılar
Holamerf Anneyiim benim de vardı ama nst de asla çıkmadı kasık ağrısı gibi değil de doktor şey dedi çok şiddetli ağrın olması gerekiyor bunlar sadece doğuma hazırlık aşamasıymış 🥲
Anneyiim Hamilebirisi_06 çok şiddetli değil ama ağrı var yine de. Burada okuduğum kadarıyla bazıları sancıları hissetmiyorda yani. 2.gebeligim dakika tutmadım arada giriyor çıkıyor ama kasılma varsa günüm da tam sayılır hastaneye alıyorlarmış sanırım.
Anneyiim BUSRA-2121 bebeğin hareketleri çok aşağıda ve toplanıyor gibi bilemedim. Devlette bakınıyorum ben.
Anneyiim Hamilebirisi_06 devlette bakınıyorum ya orada da bir şey yapmazlar herhalde evde bekliyim bari