Ayseakyl Bana da doğum hikayemi yazmak nasib oldu çok şükür 🤲 hamileliğimi 5. Haftalıkken öğrendim istediğimiz bi bebekti ve çok heyecanliydik. Ilk aylarındaki bulantim hariç bebeğim beni hiç üzmedi 37. Haftaya kadar çalıştım 36. Hafta sonunda çatı muayenem olacaktı hiç şartlamadım kendimi sezeryan veya normal doğum diye Allahim nasil hakimizda hayırlı ise öyle olsun doğumun diye hep dua ettim. Normal doğuma çatım gayet müsait ve 1 cm açıklık var demişti doktorum 36+6 da daha sonra her hafta kontrole gittik 37+6 da 2 cm ve 38+6 da 3 cm açıklık ölçtü bi daha 4 gün sonra gelin ve sancı olmazsa suni vericem dedi. Ben sancı bekledim ama yoktu 4 gün sonunda yani 18.12.2018 de kontrolde 5 cm açık ve 0 ağrı vardı saat 11 yatışım yapıldı laylaylom eşimle sakalasip yatıyordum 1 saat geçtikten sonra sancılar gelmeye başladı bitmeyen açıklık kontrolleri derken suyum patladı ve sancılar dayanılmaz hal aldı bu arada annem meryem ana eli otunu suya koymuştu ve ot tamamen açıldı benim ağrılarım dayanılmaz bir hal aldı nst 140 ları buldu açılma 9 cm oldu doğumhaneye 14.50 de geçmiştim artık ama ikinamiyordum bu sebeple cok yoruldum. Beni sezeryana alın epidural istiyorum daha kolay yolu yokmu bunun gibi bir çok feryadimi gülerek hatırlıyorum 🙈☺ ama o an ölücem sandım. Artık ikinmaktan başka çarem olmadığıni anlayınca ikindim ikindim kaç ıkınmada oldu bilmiyorum ama o çıkış anı çok rahatlaticiydi 15.40 da 3.750 gr 52 cm doğdu minik meleğim 4 tane dis 3 tane ic 7 dikisim var onlar disinda bi sıkıntı yok cok şükür Allah hepinize bebislerinizi sağ salim kucaginiza almayı nasib etsin inşalalh 🤲💕
Azizarif Ayseakyl masallah cok guzel bizde 38+4 uz bekliyoruz bi belirti yok sizde acilmalar nisansiz falanmi oldu acaba cok akinti var dogum belirtisimi 👶🏻
Diyetisyen Ayseakyl ay gözün aydın canım çok sevindim yavruna kavuştuğun için. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza inşallah :)
Ayseakyl Azizarif bende açılmalar nişansız oldu canım suyumda gelmedi akintim coktu benimde artık son zamanlar böyle pıhtı gibi geliyordu akıntılarım Allah bi avazda kurtarsın ikinizide inşallah 🤲😊
Azizarif Ayseakyl aminn insallah allah size bagislasin yavrunuzu cok sevinyorum dogum hikayelerini okurken tesekkur ederim kendi adima 😍😘
Ayseakyl Diyetisyen âmin canım çok sağol ben atlattım çok şükür darısı başınıza artık zor ama cok güzel bişey 😊