Kuzeyozum 10 gün gerilik görüldüğü için nesquike basvurayım diyorum herkes tozunu alın için diyor peki top şeklinde olanı da aynı şekilde işe yararmı?
svncgldgn Kuzeyozum nesquik çok doğal bir şey değil aslında içeriğini inceleyiniz. Onun yerine bolca kuruyemiş, incir, pekmez, ceviz, badem, muz, yoğurt, peynir, kaşar yemenizi tavsiye ederim hazır gıdalardan uzak durun diyor doktorlar
mguness44 Kuzeyozum Haftada kilosu azdı bebeğimin karın cevresi 1 hafta geri kalmıştı düzenli her sabah aç karnına nesquikli süt içtim şu an haftasını yakaladi diye bıraktım bu arada düzenli besleniyorum abur cuburdan kaçındım
Egemoms1303 mguness44 bende aynı şekilde haftayı yakalayınca bıraktım 🙂 başka paketli gida vs tüketmiyorum Kuzeyozum genelde sağlıklı şeyler yedim ama bunu da meraktan denedim 😁
Kuzeyozum svncgldgn hepsini denedim normale dönmedi ne kadar zararlı olduğunu biliyorum son çare olarak…
Firstmomfirstchild Kuzeyozum valla benim canım cektigi icin yiyorum. Ama onun yaninda her zaman kuruyemis, fındık fıstık, peynir kaşar gibi süt ve süt ürünleride tüketiyorum hurma felan da aşırı yiyorum ve hem et balık hemde yesillik türü yiyorum bebeğim her kontrolünde haftasında oluyor :)
Armoisee Kuzeyozum kefir ve armut da işe yarıyor diye duymuştum bir de ben ne zaman ocean mummy takviye kullansam haftasının önüne geçti. Onu da doktorunuza danışabilirsiniz. Takviye almak bana iyi geliyordu dönem dönem kullandım ama her kullandığımda bebek ekstra kilo alınca bıraktırdı doktorum, inşallah sizin de gelişimini yakalar 😊🌸
Deletedmom_85 Kuzeyozum toz olanı işe yarar diye biliyorum. Benim de 1 hafta gerilik var bebeğimde ara ara tüketiyorum toz olanı. haftaya kontrol var inşallah haftasıni yakalamış olur. Ek olarak düzenli Kaşar, muz, ceviz, yumurta, süt, de tüketiyorum. Doktorum sol tarafına yat kan akışı iyi olsun dedi. Birde haftada iki kere balık tuket protein ağırlıklı beslenmeye çalış dedi
Deletedmom_85 Cemree995 2 hafta içinde çok düzenli tuketmedim açıkçası aklıma geldikçe içiyordum. 2 hafta içinde alması gereken kiloyu almış yediklerin yaramış demişti doktor ama gerilik aynıydı ne ileri ne geri olduğu gibiydi