yarencaliskan 36 haftamdayım biraz önce durup dururken hafif bel ağrısından sonra vajinada baskı hissi başladı sanki bebek çıkıcak gibi yürüyemiyorum başına gelen var mı
Egemoms1303 yarencaliskan yalancı sancı dedikleri bu mu ki bende 37 deyim aynısını yaşıyorum ama ne olduğunu anlamıyorum çok değişik şeyler ya 🙂
Olivia yarencaliskan 34 haftadayiz 31 haftadan beri yaşıyorum 3. Gebeliğim çocuğun yeri daralıyor hareket ettikçe oraya baskı yapiyor ondan oluyo. Hatta bunu okurken yaşıyorum şuan 😀
KuzeyinAnnesi10 yarencaliskan normal canım bebek ağırlaşıyor bel ağrısı yapar aşağı baskı yapar cam acıtır. Bende kanala girdi diye düşünüyordum o kadar baskı acı vardı ama henüz girmemiş 37 deyim.
Gldnnn yarencaliskan bende 36.haftada aynı ağrıları yaşıyorum bebeğin kafası aşağıda uzandıktan sonra kalkarken bacaklarım çok ağrıyor bebek esnetiyormuş :(
yarencaliskan Nisadurakmam ilk gebeliğimde böyle bisey yaşamadım biraz korktum yaa yarın kontrol var bakalım ne dicek doktorum
Olivia Egemoms1303 yalancı sancı bu değil adet ağrısı gibi sancı ama geçen bir sancı dinlendikce duş aldıkça falan geçiyor . Aslında doğum sancısı gibi ama hafif ve düzensiz olur
yarencaliskan Egemoms1303 valla yürüyemedim yaa 2 hafta sonra sezeryan var bir an önce zaman geçsede kavuşsak
yarencaliskan Olivia 😀 kız valla bendede oluyordu arada ama bu çok şiddetli oldu sanki kafası cıkıcak 😀
Olivia yarencaliskan kafasını yerleştiriyor da olabilir bilmiyorum ki ben bacağımı oynatamiyorum bazen uzanırken bile 😀
Olivia Egemoms1303 haklısın valla bende 3 gebeliğim olmasına rağmen hep doguruyorum galiba diyorum panik yapıyorum😀
Egemoms1303 Olivia her hamilelik farklı demi benim ilk ama merak çok fazla ilk google bakıyorum makale vs bulursam okuyorum,sonra asistana soruyorum, post ariyorum, tek tek yorum okuyorum 😂 üniversitede bu kadar araştırma yapmadım 😂
yarencaliskan Gldnnn aynen ya bende zor duruyorum bugünde kontrolüm vardı bir sıkıntı yok ama ağrılarım çok var