Emineelvin Bende ikili taramada 12haftada kıza benziyor dedi amma şimdi 16+3üm dr istemiyor bakmamı 20 haftamda randevumiz var o zaman gösterse bilicez😁😂çok sabırlı doktorum var inanmazsınız bende ona benziyorum getdikcə🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂😂
Hamilebirisi_06 ttazeannee ahahaha sıpa benim oğlan da öyleydi zar zor gördük cinsiyeti asla göstermedi kız da tam tersi açıp bacakları gösterdi 12. Haftada hemen 😂
MomyAsli_ ttazeannee vişne suyu içip gidin ben öyle gittim çok hareketliydi gerçi ben daha öğrenmedim perşembe öğreneceğim 13+3 de
MomyAsli_ ttazeannee devlet hastanesi mi gerçekten böyle muamele etmeye hakları yok ya sırf bu yüzden durumumu zorlayıp özele gidiyorum ben
Btlgndz ttazeannee ayyyy kendimi buldum sonunda ya bende devlet takipliyim cihazlardan dolayı bilemedi özele gitsem mi diye düşünüyorum bana da göstermiyor dedi kıza benzetti😁
Busragokhan0911 ttazeannee 😂😂 ayyy aynı ben olmuş sana yine gülerek söyledi. Bana kızdı. Çocuk sağlıklı mı diye sormuyorsun da cinsiyeti soruyorsun. Halbuki iki saniye sürmez 😅 özele gittim hemen gördü açmış resmen bekliyor dedi 😂
ttazeannee Busragokhan0911 Ay inşallah bende öğrenirim kısa zamanda ya karnımı seviyorum kızım mı desem oğlum mu desem ne diye sevsem bu çocuğu ben 😁
Zeyasln ttazeannee ben bu cuma gidicem 14+4 olacak 😬 özellikle renkli bakan bi klinikten randevu aldım inşallah öğrenirim 🥴
Rezan_korkmaz ttazeannee bende dün gittim 16 haftalık olacaz bebek kendini kasmış dedi sonra sağ ayağı kendine doğru çekti naptıksa göremedikkk 😀😀😀😀