KzbnAlpaslan Kızlar çok alakasız konu ama bulaşık Makinem şu aldığı anda arızaya geçiyor ışıkları yanıp yanıp sönüyor böyle bir problem yaşayan var mı makinayı yaptırınca düzen tutar mı
Maviev35 KzbnAlpaslan gider kısmı tıkalı olabilir. Hortumu kontrol edin birde makinenin içini boşaltıp gider kısmına yağ çöz dökün 1-2 bardak bir gün bekletin. Benimki bu yüzden arıza vermiş.
KzbnAlpaslan Minigiim-vebenn52 valla her yerini çıkarıp yeniden taktık makineyi ters çevirdik bütün hortumlari kendimizce ufledik temizlemeye çalıştık ettik ama bir tıkanıklık yok galiba bilemiyorum ki
HayaLim_Panbik Ekranda ariza kodu gosterir. Onu bi yere not edip yiutubdan makine markasi ve ariza kodunu girip bakabilirsin. Cogu kisi video koyuyor. Onun yani sira yetkuki servisi arayip o kidun ne anlama geldiginide sorabilirsn
Minigiim-vebenn52 HayaLim_Panbik aynen benimde makineme oldu bazen tazikli su olunca bu hatayı veriyormuş çamaşır makineme olmuştu sıkma yapmıyor arıza veriyordu
Badgirl_ Aynı sorun 2 kez yaptrdik 2 sinde de yapılmadı düzen tutmuyor yani şuan makinem yok eşimin almasını bekliyorum
KzbnAlpaslan Badgirl_ ya işte sormak istediğim buydu gider borusundan tutku bütün borulara giderlere lavabo acıciya kadar döktüm bı tıkanıklık Yok acaba yaptırınca düzen tutmuyormus bulaşık makinesi
Badgirl_ KzbnAlpaslan evet canm tutmuyor yani yaptırma parasıda az değil baya masraf tavsiyem imkanın varsa hiç yaptırma bile benimki 2 kez yapıldı güya geldi 2 calistirmada yine aynı oldu para da çöp oldu 3 yede dedim eşime boşa niye para vereyim yaptırmaya yaptrmaya sıfır alalm dedim tabi ben kac ay oldu hala alamadm ama yaptramdm da😀