Esra1965 Kızlar selamlar. Mide bulantısı için doktorum bi ilaç yazmış fakat devlet ödemesiz 350 lira çıktı fiyat. Önerebileceğiniz bir mide bulantısı hapı var mı kullanıp memnun kaldığınız falan
Selma-bttl Esra1965 prizin diye bı hap yazdı devletteki doktor ama bana hiç iyi gelmedi kalp çarpıntısı halsizlik uykusuzluk yaptı prilamdr daha iyibona göre
Minigiim-vebenn52 Esra1965 canım prilama devlet karşılıyo reçeteli fiyatı 45 tl Doktor reçeteye eksik teşhis yazmış olabilir birkaç kez başıma geldi hastaneyi arama şansın varsa ara reçeteni düzeltsinler ya da tekrar yazsınlar
Anneyim5818 Prilam aslinda sigorta karşılıyor. Ama doktorun tanı kısmına gebelikte şiddetli kusma diye belirtmesi gerekiyor. Bilginiz olsun kızlar.
Esra1965 Minikaskk evet çok memnun kaldım prilamdan ara ara kullanmayı bıraktım denemek için kendimi hala bulantım var mı diye. Gerçekten 1 günü zor geçirdim ilacı içmeden.
Minezra Minikaskk 7. Haftadayım sabah aç karnına birtsne içtim ama bir saat sonra yine kustum kullanmayacağm haplar işe yaramıyor bu nasıl iştir şaştım kaldım
Minikaskk Minezra bana da prilam iyi gelmiyor tam olarak kusmuyorum ama devamlı midem bulanıyor kusma noktasına geliyorum
Esra1965 Minezra canım prilam gece 2 sabah 1 olarak öneriliyor çok mide bulantısında. Gece içince sabah içmeye gerek bile kalmıyor . İstersen dene