1palyaco Esrass21 çevremde iki kişide o şekilde oldu . Erkek denildi daha sonra kız olduğu oraya çıktı.
Mkbselisa Esrass21 6. Cı ayımıza kadar erkek biliyorduk Alışveriş lerimizi bile fiyat artışı olur diye erken tamamladık bir değil üç doktor erkek demişti ama 6. Ayım da kızım olacağını öğrenmiştim iyiki de olmuş canım kızımmmmmm 🥰🥰🥰
dilan3535 Esrass21 ben 11+5 te %90 erkek dendi 14+2 de kız dendi sonra 16+2 de bi daha erkek dendi sonra kendi doktorum 16+2 de bi daha kız dedi hatta net kız dedi ama detaylıyı bekle istersen dedi bence yanılma oluyor örneği çok var
Damlacaa Ya bebisten bebise değişir ama bu durum :) Ilk gebeligimde erkek dediler erkek bebek doğurdum. Ancak 2. Gebeligimde 12. Haftada erkek dendi sonra detaylıda vs kiz oldugu kesinlesti. Bebisten bebise degisir saglikla gelsinler yeter ki ☺️🙏🏼
Pinar000 Damlacaa Ay bana da erkek dediler detaylilya kadar detaylıda da kız dediler ama yine de kafam karıştı detayliya kesin guvenilmelimi
Esrass21 Yaaa ins beninde oyle olur oglum var suan bir kizim olsun istiyorum bugun 13 haftaligim dr hafif cknti oldugunu ama belli olmadigini soyledi bu hamileligim digerine gore farkli oglumda tuzlu eksi seyler isterken bunda tatli seyler istiyorum
Esrass21  Bi balarmisiniz sizinde boylemiydi acaba benziyormu kafasi kollari asagida suan
Damlacaa Pinar000 sahsen detaylida bende ayni hisse kapildim kesjn mi yani falan oldum edemedim baska ozel hastanede doktora gittim o da kiz dedi 2 hafta sonra ki kontrolumde doktoruma tekrsr sordum kesin kiz dedi artik degismez umarım 😃🤷🏻♀️
Mervebektass Bebeğim ilk kızımda da yaşadım şuan sonuncumuzda kız bu minnaktada yaşadım bir oğlum da direkt çıktı ilk kizimada 10 haftasında erkek denildi sonra 14 de kız olduğunu öğrendim oğlumda 12 de erkek denildi erkekti sonuncumuzda 12 de erkek denildi 16 da kız öğrendik daha sonra her doktora gidişimde hep eminmisiniz diye sorar oldum 😃 detaylidada dahil kordondan dolayı yanıldıklarını söylediler 😃
2_erkek_annesi Esrass21 görümcemin ilki kız 2. Ye hamile kaldı hiç erkek denilmedi hep kız dendi bu da hiç mavi birşey almamış elbise ablasının var kundağı battaniyesi onlar yeter demiş pembe battaniye içinde erkek bebek getirdilerdi çok şaşırdık 9 ay boyunca kız denildiği için ve sonra erkek çocuk için elbiseler almaya başladı
Elifela Pinar000 benimde ilki kız canım detaylıya kadar erkek dediler bende baya kendimi erkeğe adapte ettim detaylıda kıza benziyor dedi içime kurt düştü yanı özele gittik eşimle sonuç kız yanı hayır anlamadığım net emin değilseniz neden cinsiyet söylüyorsunuz yanı erkek ismi bulduk hiç kız düşünmedik yanı siz düşünün hayırlısı olsun tabiki rabbim sağ salım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️