Sevgiikra Hanımlar bgn doktor kontrolüne gittim kese var bebek yok 10 gün sonra tekrar gel dedi benim gibi olup bebek keseye düşen var mı
Kvser Sevgiikra kaçıncı haftadasınız ? Birde özele mi devlete mi gidiyorsunuz ? Ben ilk devlete gittim keseyi de göremedi ultrason aleti baya eskiydi ondan 15 gün sonra gel dedi . Bende özele gittim direk göründü hatta kalp sesini de duydum . Bence sizinde başınıza bu şekilde gelmiş olabilir .
Esra-sancak6126 Sevgiikra doktora gittiğimde doktor bana da aynısını söyledi.kese var ama bebek yok dedi. Bebek olsaydı kesin görürdüm cihazlarım son model dedi.😀😀😀gebelik testinde de Kan testinde de pozitif çıkmıştı üstelik. Biraz zaman geçince tekrar gel dedi. Yine bebek görünmezse müdahale ederiz dedi. Tekrar gittiğimde göründü çok şükür. Erken gebelikte bebek görünmeyebiliyor. Şimdi 38+0 haftalığım . Doğumu bekliyorum 🥰🥰
Sevgiikra Ecmsrn inşallah bende görürüm 10 gün sonra internettten boş gebelik diye bişey var korkuyorum valla
Kvser Sevgiikra bende ilk oraya gittim keseyi göremedi o kadar karnıma bastırdı ki aletle görmek için görünmedi .2 gün sonra özele gittim direk göründü ve kalp sesini duydum
Sevgiikra Kvser bilmiyorum ya sabahtan beri aklıma türlü türlü şeyler geliyor ilk gebeligimde yine aynı doktora gitmiştim şans eseri o doktora randevu vardı o zmnda keseyi görmediği için dış gebelik olabilir demişti bana o zmnda aynı tedirginlik
myavocado Sevgiikra şöyle biliniyor haftası son adeti ne zaman oldunuz. O günden itibaren sayacaksiniz
Mevlude_Sahin Sevgiikra İki gebelikte ye 5 haftalıkken gittim ultrasona. İkinci de doktor kese var rahimde ama bebek oluşmamış çok küçük bir kaç hafta bekle demişti. 7, 8 gibi gittiğimde görmüştük bebeği. Kuzenimde de öyleydi mesela kalp atışını hemen duymamıştı
Evremo Bir gebeliğimde 9. Haftaya kadar bekledik kese büyüdü biraz ama bebek yoktu zaten ağrılarım çoktu evde düşük yaptım. Bu son gebelikte de kese var dendi bebek yok yolk saç bile oluşmamış dendi ama 7. Haftaya doğru birden hepsi oluştu Allahım hikmeti
Sudenaz0105 Sevgiikra 5+2 de benim de kese vardı ama boştu düştü de zaten ama malesef zaten doktor gördü ve anladı dedi sağlıksız duruyo kese diye😞
Sevgiikra Sudenaz0105 doktor negatif bişey söylemedi ama 10 gün sonra tekrar gel yeni bir gebelik olduğu için görünmüyor dedi inşallah öyledir