2prenses_masal-oyku bebeksu0 bende arıyorum ama yok pek bişey yok kimisi ananas diyo ahududu yaprağı çayı diyo hurma var valla 34 de az az hurma özü yemeye başladım şimdi de hurmanın kendisini yedim bi kutu falan ama yok en iyisi bence ilişki yaa bol bol ilk bebeğim öyle oldu artık gelmek bilmeyince dedik yapalım ertesi gün suyum gelmişti bundada 38 içindeyim eşim pek yanaşmıyo zor olcak belli benimki 🤦🏻♀️
Sumeyyealts Adaçayı papatya ahududu yaprağı çayı içiyorum şuan hurma ananas yiyorum onun haricinde yemem normal merdiven inip çıkabilirsin çömelip yer silebilirsin pilates topu varsa üzerinde bazı hareketler var youtubeden bakarak onları yapabilirsin
MorKelebek54 Sumeyyealts dogumu baslatan hangi hurma acaba cennet hurmasi mi (meyve olan) yoksa medine hurmasi mi cunku gecenlerde bi tane yedim tedirdin oldum simdi
Tazeanne68 MorKelebek54 Medine hurması ben 25. Haftadaym günde 1 2 tane yiyorum günde 6 7 tane tüketmenin gerek doğum için
2prenses_masal-oyku bebeksu0 enfeksiyon için ilaç kullanman gerekir kullanıyosanız sorun yok kullanmıyosanız doktorunuza başvurun bebeğe zararı olur sonrasında
bebeksu0 2prenses_masal-oyku evet farkındayım ilaç gerekir ama doktorum nedense bana ilaç vermedi antibiyotikler bu tarz düşük enfeksiyonları daha da ilerletip mantara çevirebiliyor dedi şu anlık gerek görmedi ama bence vermesi lazım çünkü çok yoğun akıntım var ve kokulu Çarşamba kontrolüm var bir daha soyleyecegim