Pinkyy Tubalikiz ben 12+2de öğrendim çokta net belli oldu,daha doktor söylemeden ben erkek diye söyledim 🙈
Aysegulkinyas Tubalikiz degise biliyo ben 12.haftamdayim dun kontrolum vardi sordum net olmamakla birlikte erkek gibi dedi yaniltici olabilir net konusmak icin 16.hafta dedi
Elizveannesi Son gittiğimde 13+4tü. Dr.umuz yanıltıcı olabilir. 1 ay sonra söylerim dedi. Çok merak etmeme rağmen bana daha mantıklı geldi...
Glcnhsyn deletedmom832 benim erkekmis 12 hftda bacak arası boştu kız dedi 18 de bi gittim.pipi bariz belliydi organi gelisemedigi için ozmn larda yanılma payı daha yüksek oluyo tecrübeyle sabit 😂
Ayazfatos deletedmom832 benim oglum 5 .ayda gosterdi 😂 saklayan sakliyor bakalim bu seferki ne olcak ve ne zmn ogrenicem 🤗
Minikpandam Aysegulkinyas bende bugün 11+6 yım sanki pipisi var gibi annesi dedi ama sanki dedi etkek bebekler değişmezmiş doktorlar anlarmış hemen tahmin yürütüyorlar ama kafadan yürütmüyorlar bence hayırlısı olsun yani ama 🙏🏻😊
Ozgesirin Kuzum ben dün doktora gittim 9 haftalık hamileyim. Doktorum 3 hafta sonra gel cinsiyetini öğrenelim dedi bebeğinin gelişim çok güzel dedi. 🤗 Eger iyi Bi doktor sa söyler doğruyu 😂🤗
Senbibak Ozgesirin bende aynıyım doktoruma gittim bugün 12 de söylet misiniz dedim 14 saha sağlıklı yanılabilirix 12 de dedi
Glcnhsyn Ozgesirin 9 haftalik mi bnm 12 de erkek olmasına rağmen bacak arası dümdüz du adam kız dedi o haftalarda buyumuyor ki görülecek kadar
Glcnhsyn Ozgesirin 😂😂ay pardon 3 hafta sonra dediğini atlamişim nasıl atlamisam gözüm direk 9.haftayı gördü 😂😂😂
NevinCeynakli Tubalikiz tahminen öğrenebilirsin fakat ben 20 haftada detaylıda öğrendim yanılma payı oluyor alışveriş yapmanı tavsiye etmem hemen hayırlısı olsun
Reyhankarabiber Tubalikiz ben 11+4 de öğrendim kız yüzde 90 dedi doktorum 36 hafta olduk değişmedi hiç kuzum 😊 cihaz doktor hepsi çok önmli
Poine 12+5te öğrendim erkek olduğunu. 14. Haftada baya net şekilde pipiyide gördüm kendim. Ama bizim pozisyon her zaman uygundu bacaklar açık sürekli :)
kocisininprensesi Tubalikiz bebişin organının iriliği, pozisyonu her şey etkiliyor. 11-17 haftalar arası kontrollerde erkek dendi ama 17. Haftada kilotrisinin iri olduğunu prensesimizi öğrendik. 19+6 yız 2 gün önce kontrol vardı prensesimiz tamamen netleşti 😍☺️
Tubalikiz Anlasilfi kzlar sagolun doktordn doktora farkedyo demekki en iyisi braz daha sabretmek emin olmak icin