baab1 gmzela1605 Canım 2 yıldır Beko kullanıyorum çok memnunum. Biter bitmez çamaşırları alınca ütüleme gereğide kalmıyor🌸
2prenses_masal-oyku gmzela1605 arçelik 1010 km 10 kg olan çok iyi eşim alalı iki üç hafta yani aşağı yukarı bir ay kadar oluyo çok memnunum tavsiye ederim çekme yıpranma olmadı hiç
kplmn gmzela1605 hoover marka kullanıyorum 2 yıldır kıyafetlerde çekme renk karışıklığı yaşamadım elektrikte de çok farketmedi memnunum
Arzu343434 baab1 ben de Beko aldım ama hangi programı kullanacağımı bilmiyorum karma programı var onu kullanıyorum çekme yapar diye .siz hangi programı hangi çamaşır için kullaniyorsunuz
baab1 Arzu343434 kural aslında basit çamaşır makınasında hangı programda yıkıyorsak onda kurutuyoruz🫣 mesela bugun beyazları attım pamuklu ayarında ıkı makınadada.çocugum icinde günlük de kurutuyorum. Eşimin sweatler vs hep atarım hıc ne cekme ne kuculme olmadı. Mont dahıl kurutmada kurutuyorum pamuk gibi yumusacık çıkıyorlar 🤭
gmzela1605 Mavi6 sanırım siz yanlış anladınız çamaşır kurutma makinası sormuştum 🥰 bende detay yazmamışım benim hatam ama arkadaşlar anlamış ❤️
Bernush gmzela1605 4 aydır Arçelik 940 modelini kullanıyorum. Memnunum, çekme vs yapmadı. Evdeki toz azaldı ve işim kolaylaştı. Pamuklu düşük ısı kullanarak kuruyorum, 4 saat yazıyor ilk başta ama 1.5 saatte falan kurutma tamamlanıyor.
Zeynep15 gmzela1605 arçelik 900km kullanıyorum çok memnunum. Resmen çamaşır makinesi ne kadar temel ihtiyaçsa kurutma makinesi de o kadar ihtiyaç. Aklına gelecek herşeyi kurutuyorum ben. Çamaşırdan halıya monta babana hiç sıkıntı yaşamadım. Çekme olmadı. Tamamen kuru çıkıyo. Direk katlayıp koyuyorum
Erturkbra Bunların haznelisi varmış bir de önür türlüsü yani birinin tozunu auyunu kendin boşaltıyormuşsun bende fikir almak isterm
Beyzab95 gmzela1605 samsung güzel diğer markalara göre de daha uygun 2.5 yıldır kullanıyorum memnunum