Slc Bebeği emzirirken bir taraftan göğsümden akan süt koltuğa döküldü 90 sisi kadar sizce neyle sileyim koku yapar mı
Minikmucizelere Slc bulasik makinasi parlaticisiyla yapsan olur mu ki aklima o geldi bian ama seffaf olan mavi olanlar mavi yapiyo dokulen yeri plur mu bilmiyorum ama bi denemis olursun
Pinar61 Slc sütün atlanmasi iyi değil derler Bizde koltuğu yikatsan daha iyi. silsen de kumaş içine gitti ver herkes oturacak bana demişlerdi inanmamıştım bı göğüsümun sütü yok şuan tek göğüsle emiyo atlanmamasi gerekirmis
Slc dolunay__ slepyy çok amaçlı temizleyici ile sildim o vardı o an sonq deterjanla sildim nemli su an yapış yapış hissediyorum çıkar mı bilmiyorum
Slc Minikmucizelere ayyy🥹🥹evimde mavi var şeffaf aldrmam lazm o zaman çünkü çıkıp alamm su an insallh çıkarır çok üzüldüm
Minikmucizelere Slc ya gene gecer mi bilmiyorum da baya lekeleri cikartiyo o yumusatip da lekeyi gecirir belki diye dusundum inşallah işe yarar
tugbadurmaz34 Slc bebekli evden beklentileri ne acaba 😂 ben şahsen bebekli eve girince çok mutlu oluyorum bebek ve süt kokusundan 🥰
Slc tugbadurmaz34 eşimin ailesi akrabaları ben hastaneden çıkınca gelmeye başladılar canm ve bu ev toplanmaz diyeni de gördüm kek pasta yaptım agirladim kahvesine kadar hep hiç yatamadim dikişlerim ağrıyor