esraEb Kızlar, 4 ay önce doğum yaptım. Doğumdan sonra iki kez regl oldum, 1 haftadır günüm geçti olmadım. Test yaptım negatif çıktı. Bu tara düzensizlikler normal mi
turkan403 esraEb normal canım 1sne boyunca ben düzenli gormdm 35gn. Snra gelirdi ama korunmuysan blemem yinede
hzl040823 esraEb bende öyleyim doğumdan sonra 2 kez regl oldum düzenli 11 gün geçti yok olamıyorum tüm belirtiler var hamilelik testi de yaptım o da negatif hormonlarım alt üst oldu sinir tepemde yarın doktora gideceğim herkes normal diyor emzire döneminde ama kuşku sardı
esraEb turkan403 1 buçuk aydır ailemin yanındayım eşim uzakta. Birliktelik olmadı. Ailemin yanına geldiğimde hastaydım. İki ay düzenli geldi bu ay gelmeyince meraklandım 😤
turkan403 esraEb hm normal o zaman bnm ilk kızimda 1sebe snra oturdu düzeni bende heray nrdeyse gecikmede test yapiyodum bunda da olmdm daha 5ay olufak rekor kırdık leknmem oldu sadece🤭🤣🤣
esraEb turkan403 ohh ohh maşallah 🙈benim ilk başlarda emzirmem düzensizdi bebek tam enemiyordu sütüm azdı falan acaba ondan mı regl oldum diyorum. Şu an sütüm iyi bebek de güzel emiyor ama bu kez de regl yok. Normalse sıkıntı yok 🙈 her gün test yapmak istiyorum sürekli tedirginim psikolojim bozuldu. 😤
turkan403 esraEb aynen bacım benm idrar testinde geç düştünü bildm halde yapiyom🤦🤣🤣regl olmak bi dert olmamak ayrı dert olmadim zaman rahat takliyom bu sefer süre uzarsa insan acaba mi demeden beynini yiyio,🤷🤣🤣