Nursumeyye5 Yeni doğan için biberon aldım ama ek gıda için önereceğiniz biberon nedir plastik alma taraftarı değilim ama ek gıdada bebek yere düşürebiliyor kırılma ihtimaline karşı plastik mi alınmalı çok kararsız kaldım
Gozdecaner Nursumeyye5 sağlıksız plastıklerden yapılmıyor aslında ama tabiki tercih meselesi cam biberon biraz zorluyor ben Lansinoh aldım iki bebeğimede
Boncukk123 Nursumeyye5 en iyisi Philips miş İsrail malıymış boykot ürünlerin hiçbirisini almadım Rabbim nasib de etmesin canım lansinohu araştırıyorum eger o israil degılse o olabilir araştırmak da fayda var
Gozdecaner Nursumeyye5 cam acente vardı bebegım sürekli fırlattı hıc memnun kalmadım bir süre sonrada kırıldı zaten lansınohun yenıdogan ıkılı biberonunu aldım üç tane başlık ckıyor ıcınddn akış hızını ayarlayabıldıgınız
Nursumeyye5 Boncukk123 Evet ben de araştırıyorum ama maalesef bilmediğim için emzik te Philip aldım biberonda araştırıcam
bebilique Emzikleri philips aldım ama biberonda nukkadan memnun kalanlar olmuştu onu aldım o yüzden. Cam epey ağır oluyor çocuğun yüzüne düştüğünü düşünsenize 😞
Nursumeyye5 bebilique Evet her riske karşı cam düşünmüyorum zaten ben de emzik Philips aldım ama biberon da çok kararsızım alıp aradan da çıkarmak istiyorum