Merii58 Kızlar ben Allah nasip ederse ocak sonu şubat başı gibi doğum yapıcam şu an 34 haftalığım , bebeğimi ilk haftasında sünnet ettirmek istiyorum . İstanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz doktor var mı
Gozdecaner Merii58 Dr Alpaslan kuşa yaptırdım oğlumun sunnetini 4 aylıktı çözgü fılm izleye izleye gram ağlamadan sızlamadan klampli bir şekilde çıktık ve sürekli Wp de ıletişimde kaldı bizimle sürekli foto istedi takipte tuttu çok memnun kaldık
Cennet-polat Merii58 ilk cocugumda bir klinitkte yaptırdım öncesinde kan verilip bir enfeksiyon ve ya başka bişey varmı mutlaka baktırın aklınızda bulunsun üç aylıkken yaptırdım oğlumda enfeksiyon varmis sünnetle birlikte aşırı yukseldi üç gün hastanede yattık yavrum çok çekti cahilligimden oyuzden aklınızda olsun yapmadan once mutlaka yapılması gereken tüm tektikleri yaptırın birde kırkı çıksa en azından daha iyi olur siz bilirsiniz yinede
Merii58 Gozdecaner kendi kliniği mi var hastanede mi çalışıyor direk yazsam bulur muyum ya ne güzel memnun kalmışsınız
Gozdecaner Merii58 Op.Dr. Alpaslan KUŞ İstanbul Sünnet &Üroloji Kliniği yazarsanız çıkar kendi klınıgı var sadece sunnet ve urolojı üzerine dıkıs olmadığı ıcınde çok rahat ediyorsunuz ilk iki gün bardak kapattırıyor bebegınız hıc anlamıyor bile sonra verdiği kremlerde çok rahatlatıyor sürekli Wp den fotosunu istiyor ne kadar sürmeniz gerektiğini söylüyor ikinci oğlumun sunneti içinde oraya gidicem
Gozdecaner Merii58 ben 1500 gibi bir ücrete yaptırmıştım 1.5 yıl önce tabi normal artması başka yerler ıcın fiyat sordunuzmu hıc ortalama bu fıyatımı veriyor
Merii58 Gozdecaner doğum yapacağım hastanede 10 bin dediler , başka kliniklerde de ortalama bu fiyatlar 3ten başlıyor sanırım
Merii58 Cennet-polat yenidoğanda iyileşme süreci daha hızlı oluyomuş o yüzden yenidoğan sürecinde yaptırmak istiyorum ama az önceki sorduğum doktor 15 günden sonra yapıyoruz dedi bazı doktorlar doğduğunun ertesi günü bile yapıyomuş . Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim aklımda bulunsun enfeksiyon riskine karşı