ipekvaran Seher_ evet ya kız için cok guzel syler var anne kz kombınleri hele allahım gönlünüzdekini kaderinize yazsın ınsallah 🙏🙏💕💕
ipekvaran Feeling07 cvp yazıdıgımdan berı sizi düşünüyorummm erkek olarak değiştiyorum 😂kafamı bi tek karıstıran siz oldunuz 100 de 100 erkek hiissediyorum sizinkini sağlıkla gelsın ınsallah
Mirom Canim benmkini de tahmin edermisin etten tiskindim tatlı yiyorum meyveyi cok yiyorum 2 kilo aldım sadece17 haftalik olduk şükür bulantim istifra cok oldu turşu ve sucuk da cok tiskindm ama şimdi turşu yemeğe basladm cin ve rus takvimine gore kiz cıktı yuzuk ve makas ve tuz gibi seyler yaptı komsular onda da kiz cıktı kıpırdamada yok cok nadir hissediryorum
ipekvaran Mirom erkeklerin hareketlerı daha cabuk hıssedılıyor siz hıssetmemıssınız kusmada var kzı bebekler göstermez kendını hemen bEn kız gibi hıseetım sizi ama allhım gönlunuze göre versın ınsallah 🙏
Zezgit ipekvaran amin insallah. Yol göstermiyo bağdaş kurmuş uyuyo dedi doktor. Çok uğrastık çıktık çikolata yedik geri geldik bana mısım demedi kıpırdamadı
Bo25 ipekvaran amin canım sağol cümlemize .20 haftalığım ikili taramada erkeğe benziyor ama az daha zaman geçsin dedi bir kackere gostermedi 18. Haftada erkek dedi doktor cuma gidicem yine