ipekvaran Neslimm ayyy bana erkek gibi geldı öyle hissettim sağlıkla alın kucagınıza ınsallah cok merk ettım bende 🙈
Neslimm ipekvaran bende nedense erkek hissediyorm eşim rüyasnda erkek bebk görmş. Bulantılarmda oldu 8.9. Haftamda cıkarttgmda oldu ama sadece akşmları oda ..sabah bulantm hiç olmdı ondan sonra cok sükür hiç hamile deilmişim gbiyim
ipekvaran AlininAysesii bel agrısı yasıyormusunuz erkek gıbı hıssetım ben ama saglıkla gelır ınsallah 🙏
Fidankoc ipekvaran Tabi Yazarim insallh hayirlisi olsun saglikli olsunlarda bebislerimiz sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim butun hamislere 🤰
ipekvaran Dilararmak erkek gıbı hıssetım ben aman dıkkt edın erkekler bele vurur derler ama ama allahım gönlunuze göre verır ınsallah
Japicann ipekvaran bu haftaya kadar sivilcem yoktu bu ara baya bastı yüzümü normalde ergenlik dahil sivilcem olmadı çok garip
SihirliAnnem ipekvaran benim ki erkek ama ben sürekli tatlı yiyorum , ekşiyi de çok seviyorum tabi o ayrı 😂😂
ipekvaran SihirliAnnem bende suan ıkısını yıyorum ama ilk baslrda tuzlu eksı cok sevıyordum 🙈mıgde acıldı artık tutabılene aşk olsun
SihirliAnnem ipekvaran Bende yiyorum hep ama daha ala ala 1 buçuk kilo almışım . Bebiş sağlıklı hatta 2 hafta önden gidiyor haftasının gelişiminden ama bakalım 😌
Ozgeozturk26 ipekvaran ayy sağlıkla huzurla gelsinler bebişlerimizde herkeste erkek diyor bende merak içindeyim 😍
Denizgumuskaya 😝😂😂 Ben’im kiz ve suan deli gibi çikolata turşu portakal suyu na aşryom turşuyu yedigim halde hala canm istiyor oğlumda da tuzlu ekşiydi aşrmem
Zezgit ipekvaran sivilcelenme var ayaklarım çok üşüyor gözlerim çöktü yüzük soldu resmen ayrıca ekşiye çok düştüm ortaya karışık yani 🤷
ipekvaran Zezgit baya karısık 🙈 kılo alımınız nasıl güzelleşiyormusunuz cırkınlesıyormusunuz bel agrınız varmı