ipekvaran Daha öğrenmeyenlere bir kaç soruyla tahmın edebılırım neyi olucagını kızım var sımdı oğluma hamıleyım 💕💕kızda tatlı oğlanda ekşi seviyorum ben mesela
hohomoromu ipekvaran aynen bende oyle koz ekşi derler ama külliyen yalan 😊😊 ılk zamanlar canım fena ekşi istıyodu çevremde bıkac Kişi de oyle olmus erkek te internette de yazıyor zaten halk arasında bılınenin tam tersi dıye erkekte ekşi kızda tatlı 😇
ipekvaran Feeling07 ılk gebelıkmı😃😃 miğde bulanntısı oldumu ilk kalp atısı kactı bebeğin umarım bılıcem sevıyorum tahmn etmeyı 😀
ipekvaran Yasmnnn öyle dıyorlar ama kısıden kısıye degısıyor aslında erkek bebeklerın ılk kalp atısı 140 tan az oluyor ben ordan anlamıstım erkek oldugunu kızımda 160 lardaydı kalp atısı bırde erkekte ayaklarım cok usuyor
Srylcnkya ipekvaran evet canm suan tam 16 haftadayjz ev cok sıcak ama benim ayaklarım üşüyor demekki sacdece ben degilim böle olan hep grip olyrum korkusu vardı içimde minnak bir oğlum olacak inşallah 😊
Japicann ipekvaran benm şuan 11 haftada geçen hafta kontrole gittim eşim ilk kez duydu kalp atışlarını doktora çok mu hızlı sankı dedi ve doktor tam tersi hersey normal 180 atıyor dedi yani sizce tahminen kız mı erkek mi acaba 🤗🙈🤔❤️
ipekvaran Srylcnkya süper sağlıkla alırsın kucagına ınsallah 🙏ya erkek bebege hamılelıkte cok kısıden duydum ayaklar buz kesıyor kızımda böyle degıldım 💕💕
Sevalteo Srylcnkya ayakalrın ğşüyünce erkekmi yani😊 benimde çok üşüyo ya ısıtamıom panduflarıma koşuom eve gelir gelmez
Srylcnkya ipekvaran amin inşallah canm sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah . Bnmde ilk gebeliğim etrafımda ölr hamiş kimse yok bilmediğim için şimdi senin yazını görünce merakım gitti sağol canm 😉🤗
ipekvaran hohomoromu sağlıkla gelsın ınsallah canım öğrenene kadar bende didik didik ettim belirtileri ıkıncıde heycanlanmıycam desemde olmadı 😂😂💕🙈
ipekvaran Mevaninannesiii maşallah canım o zaman söyle sorıyım hangı kasıgın agrıyor bıde miğde bulantın varmı hangı yemekleri yemegı sevıyorsun tatlımı ekşimi
ipekvaran sevil87 allah gönlune göre versın canım bı cok hamıste öyle duydum bende dahıl ayaklar buz kesıyor erkek hamılelıkte
ipekvaran MedineDinztrk ant2602 tam tersi cogu gebelerde tatlı kız eksı erkek ama degısıyor yıne ondan pek anlasılmıyor erkekler gebelıgın ılk baslarında kızlara göre daha güçsüz kalp atısları daha zayıf oluyor
Aysktr ipekvaran Benim bulantım hiç olmadı çok rahattım şükür tatlıyla aram yoktur normalde hiç sevmem ne olursa ama deli gibi tatlı yiyordum hala yiyorum ve ilk zamanlar cok uyuyordum kızım olcak inşallah 🥰
ipekvaran Aysktr sağlıkla gelsın ınsallah canım bende kızımda tatlı yiyordm valla delı 😀😀 ne şanslısın kızın olucak 💕💕
Aysktr ipekvaran evet ilk göz ağrım kızmış erkek diyerek girmiştim ultrasona süpriz yaptı miniğim hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olsun da erkek kız hiç farketmez bu duyguları yaşıyoruz ya sanki biz daha çok şanslıyız 🤗 🥰