Minigiim-vebenn52 Kızlar dolapta almıştım duruyor ziyan olsun da istemiyorum hazır İnegöl köfteyle parmak köftelerden var iki paket Tüketiyo musunuz ? Korkuyorum yemeye paketli gıda ya 🤣
Pamuk Minigiim-vebenn52 Kiz dışarıdan daha sağlıklıdır.Artik işletmeler kiymanin pahaliligindan donuk kullanıyor çoğu. En azından markasını falan biliyorsun 😂
MorKelebek54 Minigiim-vebenn52 valla bende yiuorum zararliysada bi iki kereden bisi olcagini sanmiuorum. Sonucta hergun yemiyoruz canimiz illaki faas food da cekiyo hazir yiyecek oldugundada canimiz cekebiliyo surekli her gun yemedigimiz icin sirun olcagini sanmiyorum kuuzm ama tarihlerine dikkat et ☺️☺️
Minigiim-vebenn52 MorKelebek54 💓 teşekkür ederim kızlar yapcam napiyim bari çöpe gitmesin 2024 tarihli
MorKelebek54 Minigiim-vebenn52 tarihine varsa yal gitsin canim hergun yemiyosun sonucta. Bende kola icmiykrum gebeligimden beri ama gecenlerde canim cok istedi soguk soguk esime aldirdim ictim esim de icmez zaten bagimlisi degildir o yuzden kucuk aldirdim onu ictim sonra bidada icmedim. İllaki zarari var ama surekli yemiyoruz icmiyoruz sonjcta ☺️
Mercimeek Minigiim-vebenn52 ye kız çok para her şey araya gitmesin 😂 ben dışarıdan da yemek yiyorum onalrdan daha sağlıklıdır muhtemelen 😂😂