Yusufayazin__annesi Kızlar bıktınız artık ben den 🫣 hergun paylaşıyorum cunku yumurtlama var mı sanki bugün 2 kere yaptım en alttaki az önce yaptım koyulasmis mi yoksa sizce hala silik mi gözüküyor
sehrengiz_8 Yusufayazin__annesi yumurtalama canım bugünü yarın ve bir gün sonrayı değerlendir inşaAllah olur
umrumdadegil Yusufayazin__annesi değerlendir bugünü ve yarını dün de değerlendirdiysen hatta çok güzel olmuş olur hatta
Yusufayazin__annesi umrumdadegil dünü değerlendirdik bilemedigim. Halde şimdiki hali kaldıkça daha şey oldu
umrumdadegil Yusufayazin__annesi çok güzel canım bugün ve yarın da değerlendir inşallah tutar mutlu haberler alırsın 💜
sehrengiz_8 Yusufayazin__annesi değerlendir canım test silikleştiği günü de değerlendir tamam o zaman çatlama oluyor
Yusufayazin__annesi umrumdadegil ay insalalh çok teskkur ederim kaç gündür çok şey yaptım yumurtlama yok diye
umrumdadegil Yusufayazin__annesi stres yapma bu durumlarda en önemli şey stres yapmamak kafaya takmadan devam et. Her ay farklı zamanlarda olabiliyor yumurtlama adet bitiminden sonraki gün hemen başlamak lazım o yüzden yumurta takibine