sehrengiz_8 Kızlar merhaba kız isim önerisi arıyorum Türkçe olması şartlı ile aren aden gibi popüler kültürün etkisi ile geçici olan isimler tercihim değil şöyle söyleyeyim oğlumun ismi erdem hem eski hem günceli barındırıyor böyle bir isim arıyorum İnci ismini çok beğeniyorum ama eşim Ayperi ve İlay diye diretiyor onlarda benim içime çok sinmedi böyle hem eskiyi hem yeni çağrıştıran isim önerileri alabilirim..
M198935 sehrengiz_8 Nil Gökçe koyuyoruz biz de aynı senin gibi dusunduk popüler isimlerden uzak durduk Diğer isimlerden inci çok güzel bence düşündüm onu da…. Gülce, Aylin, Bengü,Beren, Beril bunlar da güzel
Meral_56 sehrengiz_8 inci ismini niye istemiyor eşiniz bence cok guzel. Selen idil ipek duru bilge beril beren gökçe olabilir
sehrengiz_8 M198935 beren Beril ve Gökçe kuzenlerim koydu onlar tercih edemiyorum. Gökçe’yi bende çok beğeniyordum ama İnciyi aşırı beğeniyorum. Eşim karşı çıkıyor
sehrengiz_8 Minigiim-vebenn52 ayy anlamına baktım da benim ismimin Türkçe anlamı imiş ısındım şu an benim adım Büşra müjde iyi güzel haber demek Selen de müjde anlamında imiş
MelikeNurr sehrengiz_8 Benimde bir oğlum var ismi Karan ve şimdide kızım olucak nasip olursa bende ismini inci koyucam ama ikinci bir isim olarak; Efnan inci , İlaf inci , veya Sidre inci olarak karar vermeye çalışıyorum. Kuran da geçen isimlermiş bunlar. Fikir olur belki ☺️ sağlıklıca kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🤲🏻