Edavezeko Merhaba arkadaşlar 3 aylık bebeğimizde reflü var kusma ve mama reddi yaşıyoruz doktorumuz bu ilacı önerdi ama eczanelerde yok çok aradım ama bulamadım elinde olan veya yardımcı olabilecek olan varsa Allah rızası için duacınız oluruz
Deletedmom_78 Edavezeko merhaba gaviscon yahudi malı olduğu için artık eczaneler satmıyo onun yerine geçen suruplar var onlardan alabilirsiniz
Asus1 Deletedmom_78 bildiğim kadarıyla yahudi malı değil hatta rennie ye muadil kullanılabilir olarak geçiyor listelerde ama bu aralar bulmak biraz sıkıntı maalesef
Deletedmom_78 Asus1 ben sağlık ocağına yazdırmaga gittim geçen hafta onu. Doktor dediki yahudi malı eczaneler boykot yapıyor bulamazsınız isterseniz farklı yazayım dedi
Asus1 Deletedmom_78 olabilir belki benim de eşim doktor o çok araştırıyor boykot malı yazmayayım diye oradan biliyorum ama belki gözden kaçmıştır şimdi ne öyle ne değil anlaşılmıyor o kadar çoklar k imaalesef
Deletedmom_78 Asus1 tabiki öyle birde ne kadar iyi şey varsa hepsini onlar üretiyor bizde anca çeriği çürüğü üretiyoruz
Asus1 Deletedmom_78 iyilerde varda bilinmiyor maalesef o kadar hayatımıza girmişler ki çoğu zaman alternatifleri bilemiyoruz bulamıyoruz
Kumsal3521 Elimde 10 tane var benim çocuğum dada aynı rahatlık vardı piyada bulabildikleri mı aldım ne olur ne olmaz diye şuan şükür iyileşti