Perşembe günü şafak hastanesi defne hanıma muayene olmaya gittim bugünde rapor almak için gidip muayene olmak istedim 10 gün kontrol randevu hakkım var sonuçta doktor defne hanım daha içeri girmeden asistana neden gelmiş yeni gelmişti o diye söyledi girdik içeri oturur oturmaz bize de neden geldiniz daha yeni muayene oldunuz dedi . Bende rapor için geldik gelmişlerse muayene olmak istiyorum kontrol hakkım var diye biliyorum dedim var diye her gün her saat gelmeniz mi gerekiyor mağaza mı burası dedi keza bi önceki muayenede şekerini ölç pazartesi gelince söyle demişti . Ve sıvının yüksek olduğunu söylemişti bende durumu merak ettiğimi söyledim ve kasık ağrım oluyordu bebeğimin durumunu merak ettim sonuçta son aylarımdayım . Seninle tartışmamak için muayene edeceğim ama bi daha bana gelmeyin diye söyledi defne hanım bende bu tavrınızdan sonra muayene olmak istemiyorum ben hamileyim siz kadın doğum doktorusunuz bu tavrınız çok saygısızca dedim ve çıktık. 32. Haftadayım bi daha ne zaman gelmem gerekiyor diye soramadım , burnun tıkalı sprey kullanabilir miyim diye sormak istiyordum soramadım umarım hiç biriniz bu tavırla karşılaşmazsınız . Kaç saat ağladım bilmiyorum