eminedln-27 Hanımlar adetime 12 gün varken kaset test yaptım negatif çıktı adetime şuan 9 gün var. Ettim adetine 10 gün kala kaset testte öğrenmiş nasıl oluyor.
turkan403 eminedln-27 geç dolenme olursa teste cikmiyyo benm mesela 5.6 haftalık olmadan idrara düşmez gününüz Geçince deneyin bide
Sinemm68 eminedln-27 adete 12 güb varken kasette testte nasıl çıkabilir bırak idrarı kana bile zor düşer yumurtlama zamanıdır o zaman eltiniz bence adet olmuş hamileyken ondan sonra öğrenmiştir
Ayyseek eminedln-27 stres yapmayın çok erken yapmışssın 2 3 kala yapın dayanabilir deniz adet iniz geçer daha iyi olur
momofmychildren eminedln-27 kaset testle çıkma ihtimali çok düşük canım erken gebelik testiyle bile bazen çıkıyor
eminedln-27 turkan403 benim ilk bebeğimde 8 hün geçmişti idrarda çıkmamıştı. Kanda çıkmıştı 567 değerinde
turkan403 eminedln-27 🥱🤣🤣benmde iki kızım 5.6 haftalık olmadan cikmiyo testlerde kan vermdm daha haftaya verim diyorum ama blmyom var midr regl görmeden gebelik zor gbi geliyo bana ben leknme gördüm şüpe etm üstüne görme filan dediler
eminedln-27 Ayyseek normalde adet düzensizliği var pcosum ilk kez geçen ay tam gününde adet oldum inşallah bu ay bana bir sürpriz olur.
Ayyseek eminedln-27 inşallah canım Rabbim hayırlısını nasip etsin strese sokma kendini bende pcostum kalırsın inşallah bi kaç gün daha bekle canım
momofmychildren eminedln-27 ben adetime 5 gün kala öğrenmiştim ama ilkinde adet günümde erken gebelik testi bile silik çıkmıştı