Sinemm68 rumoss_ oy kasık bel ağrısı göğüsss ağrısı ve göğüs büyümesi aşırı pembe leke geldi bir kere başka yok ben de test yaptım dayanamadım çıkmadı ama ilktede adetten bir gün sonra çıkmıştı
Beyza2727 rumoss_ arada olan bel ağrısından başka belirti yok olmadı galiba 4gun var olmama test yaptım çıkmadı 🥹 ben elendim galiba
turkan403 Akıntım oldu çok fazla sabah sarıydi enfeksiyon mu blemdm 🤷 baya geldi miğde bulantisi kasık ağrısı karnında karıncalanma bakalım senin belirtn neler
rumoss_ turkan403 benim göğüslerde hassasiyet bugün fazla akıntım var ara ara kramplar giriyor aslında bugün adet olacakmışım gibi bir ağrı vardı
Zbdy_27 Benimde kasıklar da ağrı göğüslerimde ki ağrıyı sormayın zaten akıntım da bu birkaç gündür olmaya başladı mide bulantısı ara ara yaşıyorum ani hareket edince başım dönüyor sadece
Zbdy_27 rumoss_ evet ben gittim doktora da kese göründü fakat henüz boş içi dedi 7mm kese boyutu görebilmemiz için 10mm üstü olması lazımmis Perşembe kontrolüm var inşallah güzel haberler duyarız
turkan403 rumoss_ inşallah olmazsın sknti yptikfa da olmuyo bende olmdm daha olucam ama icerimde savaş çıktı 🤣🤣testlere para vermeden param kalmiyci
Sinemm68 rumoss_ test yaptım negatif kan verdim ben de ebe kanamadan sonra hemen idrara düşmez dedi ama ne bilim
Zbdy_27 Bide benim reglim geçmeden gebe olduğumu öğrendim test yaparak geç döllenme de olabilir uygulamaya göre 6 +2