Anneolmak38 Kizlar merhaba test yapıp atmistim hatirlarsiniz belki cuma günü de kan verdim. Bugün kan sonucum çıktı 56.1 ne oluyor ?
Ebruyi Anneolmak38 ben 1 aralıkta verdim 578 çıkmıştı şuan 26 aralık hala kalp atışlarını duyamadım ☹️
Anneolmak38 Hatice_70 En son adetim 23 Kasım’da oldu.. 24 güne bir adet olan biriyim yani hesap yapınca 4 haftalık olmasi lazim şu an değerim biraz düşük geldi bana kötü düşünmekte istemiyorum
Anneolmak38 Gamtun123 Gecikme ile mi 52 değeri öğrendiniz Yoksa adetten önce mi ? Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin Rabbim ❤️❤️
Nzlcncncn Anneolmak38 kötü düşünme tabiki bende düşük öğrendim 7 aylık şimdi. Bi bakmışsın doğum korkusu sarmış bedenini 😂😂🌸
Cankuss35 Anneolmak38 ben 23 ile öğrendim suan 14 haftalığız ❤️ beta değerinin hiçbir önemi yok sağlıklı artması önemli hayırlı olsun
Anneolmak38 Nzlcncncn Yaa inşallah öyle olur :) kimyasal gebelik yaşadım daha önce o yüzden korkuyorum. adetiniz gecikince mi ogrenidiz hcg değerinizi aceba ? Benim 3 günüm gecmisti kan verdigimde
Nzlcncncn Anneolmak38 benimde 2 gün geçmişti 3. Gündü ya bazen gün geçince çıkmıyor çok sonra çıkıyor. Bakma sen böyle çıkması önemli değil güzel artması önemli testlerini tekrar et. 🌸
Anneolmak38 Nzlcncncn Bugün sonuç için gidecez hastaneye büyük ihtimalle tekrar dan kan isterler diye düşünüyorum