Yaso2110 Merhaba, Hafta da fetal dna testi yaptırdım 16.12 de kan verdim çıkış tarihini bugün 01.01.24 olarak bildirdiler çok uzun değil mi fetal dna yaptıranlar kaç günde sonuçlandı?
Sevvaldal Yaso2110 benim kanım amerikaya gitti. İkiz gebeyim. Bana da 15 gün demişlerdi 10 günde geldi sonuç.
Yaso2110 likesah bende tüm yakınlarımdan 7 günde geldi duydum ama bugün daha geç bir tarih verildi ben medicana ataşehirde yaptırdım sorduğum herkes özel laboratuvarda yaptırmış keşke bende öyle yapsaydım
Yaso2110 Sevvaldal amerika bile bu kadar hızlı çıkmışken bursa çok geç insan bekledikçe stres oluyor :(
Mjdnr Yaso2110 bence amerika olduğu için erkendir benim de amerikaya gitti ve 10. Gün çıkmıştı. Burdakinler belki geç çıkartıyorlardır😬 Hiç stres olmayın iyi düşünün iyi olsun 🌸
Yaso2110 Mjdnr dünden beri yurtdışı daha erken çıkıyor diye duyuyorum bin pişmanım amerikaya göndermediğime 😀
Selinn98 Teşekkürler bende ikizlere hamileyim bende yaptırdım bugün 12. Günümüz hala sonuçlarımız gelmedi onun için merak etmiştim