enfla kızlar bn ikiliyi yaptrmadm doktor zorla o zaman nifty test yap dıo oda çok pahalı. ikiliyi yaptrmayıp 4lu yaptrsak olmaz mı?
mervecoban Ben ikili test yaptırdım sonuçlarım iyi çıktı çok şükür dörtlü test içinde 03.01.2019’a randevu aldım bende merak ediyorum 😂❤️
enfla mervecoban yarın çagırdı benı doktor bn bugun 16+4 üm. gercı karıstıracak halı yok ama hep stres ya aslnda ıstemıom onuda yaptrmak
Seva enfla hayır bakmıyorlar direk kan veriyorsun ama bunu devlet yapmıyor yanlızca özel yapıyor diye biliyorum
mervecoban Bende bugün 16+4’üm 3 hafta sonra gel demişti 4-5 gün gecikmeli gidicez randevu bulamadım 😂
Emine1235 Bende yaptırıcam canım hastane baktım ama en sonunda gene kendi doktumun polikinliğne karar verdim kan tahlili yapılıyor sanarım sadece canım benimde bilgim yok şurda kalım ama üçretler 200 den aşa değil😕😕
Filizz Acaba istanbul anadolu yakasinda renkli ultrason ceken devlet hastanesi hangileri bilen varmi istanbul anadolu yakasind ayasayan arkadaşlar yardimci olursa sevinirim
Zeynepsldm 20 24 hastalıkken yapılır genelde bu test bebeğin kemik ve tüm organlarının doğru büyüyüp büyümediğini kontrol ediyor kan testi istemediler benden 4lüde, ki zaten 3lü taramada ben kan vermiştim inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza
Kbrihtyr 16+4 de bende yaptırdım. Sadece kan alınıyor ve ona göre bakılıyor. Sonuçta 4-5 gün içinde çıkıyor zaten.