balbadem1 yavrusincabim1807 aynıyım canım bugün kontrolüm vardı doktor herşey yolunda dedi çok şükür bende beneğim ulturasonda çok hareket etmedi ona takıldım normal mi ki
yavrusincabim1807 balbadem1 zaten yeni yeni hareketleri çoğaldı ben mesela 2 gün önce kontrole gittim 17 haftada ilk defa hareketini gördüm ultrasonda ondan önce görmemiştik bu kadar net ve bildiğin herşeyi gelişmiş bir bebek gçrüntüsü vardı çok değişik olduk 😇
balbadem1 yavrusincabim1807 ayyy inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bende bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum pazartesi de benim kontrolüm vardı aynı duyguları yaşadık bizimki uyuyordu galiba sadece yüzünü kapatmaya çalıştı 🥰
yavrusincabim1807 balbadem1 benimkininde son iki kontrolde zaten net görmeye başladık el ayağını ikisindede eli yüzündeydi 😂 zaten ondan önceki kontrollerde pekte bebeğe benzemiyorlar ama ben 16 haftadan sonra tam bebek şeklini gördüm insan şok oluyor 😊
balbadem1 yavrusincabim1807 ve öyle görünce daha bi bağlanıyorsun biz o fotoğrafı verince hoca çok farklı hissettik günlerce etkisinden çıkamadık eşimle 🫢
yavrusincabim1807 balbadem1 aynen öyle oluyor parmağını emerken gördük birde hareket ediyor falan bu son kontrol 17.hft kontrolü en net gördüğümzdü kocamn olmuş sanki 🥰😂
yavrusincabim1807 balbadem1 canım hareketlerini hissetmeye başladnmı ben 2 gündür hissediyorum emin olamıyordum ama şuan sabah sabah baya belli etti dalgalanma oluyor karnmda emin oldm şuan 😊
balbadem1 yavrusincabim1807 ay bende birşeyler oluyor ama bebek mi bilmem ki bazen çok derinden pıt pıt bişey hissediyorum 🥰