Fatosedayldrm Selam kızlar adetime henüz 6 gün var sabah lekelenmem oldu ve cok sancım var 1 haftadır mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum 3 gün önce gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı size hamilelik var mıdır
turkan403 Fatosedayldrm olabilir günün geçince tekrarla benmde leknmem oldu bnm de negatif çıktı sağ kasık ağrısı çekiyorum hale bakalm haftaya kan vericem kanda kesin çıkar idrarda benm geç düşüyo ztn
Rabiul Fatosedayldrm benim hiç belirtim yoktu lekelenmem olmadı mide bulantısı baş dönmesi vs hiç olmadı sadece adet krampları oluyordu duşa girip sıcak suda masaj yapıyordum 🤷🏼♀️ 2 gün gecikmeyle öğrendim test için gecikmeyi beklemek en doğrusu boşuna umutlanıp üzülmemek gerekir ♥️
Htcbn15 Fatosedayldrm aynısını geçen ay yaşadım çünkü psikolojik tamamen ben mide bulantısı hariç hepsini yaşadım ama adet oldum çünkü fazla odanlanmıştım olaya senin de öyle bişey olabilir canım
Mucizemses Fatosedayldrm o psikolojik oluyor canım bebek istediğimiz her ay adet dönemine yakın hep midem bulandı baş dönmesi yaşadım kesin bu ay oldu dediğim her ay hüsrana uğradım şimdi çok şükür hamileyim ne mide bulantısı var ne baş dönmesi