Rabia__q Kızlar geceleri özellikle midem çok yanıyor yeni başladı bazen sırtıma vuruyor ne iyi gelir her defasında ilaç kullanmak istemiyorum
bebeksu0 Rabia__q ben neler denedim hiçbiri fayda etmiyo mecbur çekiyosun🥹 belki rennie şurup hafifletir
Blueberry0 Rabia__q bende çok şey denedim maden suyu süt elma yoğurt vs vs iyi geliyordu ama sadece anlık🙄🙏🏻
Gizaksu Rabia__q yeşil elma ve ılık süt anlık geçiriyor benimkini de en fazla yarım saat sonra tekrar başlıyor. Az önce bi arkadaş başka bir gönderide maden suyu önerdi şimdi onu deniyorum bakalım
Esrtgb Rabia__q benim hıc bir doğal yol geçirmedi ama denemelisin cok kısı farklı sey diyor bana gavıscon bır kaç saat etki ediyor bide geç yeme yuksek yastık ıle yat
Rabia__q Yarın randevum var sanırım ilk işim o daha önce ki randevu da sordu mide yanması için ilaç veriyim mi diye ben istemedim ilaç kullanmamak için ama bu öyle bir şey değilmış 😩
Blueberry0 Rabia__q şurup şeklinde yazdır cnm ☺️ Ben valla dayanmaya çalışıyorum 38+2 ilaç kullanmak istemiyorum açıkçası ama dayanılacak gibi de değil🤣
Rabia__q En son 7 de akşam yemeği sonra kek falan yedim az önce de mandalina yedim o dokun du sanki iyi gelmedi gibi
Esraaar Ilık süt, salatalık ve dondurma iyi geliyor bana. Aslında biraz yediklerimize dikkat etsek sıkıntı olmayacakta nefis işte 😂