Hatice_70 Beyazgiller benim de böyle görünüyordu 😍 şuan hamileyim inşallah hamilesinizdir eğer elinizde test varsa bidaha yapin bir de bugün kan verin bence
Beyazgiller Hatice_70 evet test verdim değerim 28 çıktı ve reglime 2 gün var. 2 gün sonra tekrar test vericem
Beyazgiller Melekarar72 evet test verdim değerim 28 çıktı ve reglime 2 gün var. 2 gün sonra tekrar test vericem
Beyazgiller Ezgi0101 canımsın teşekkür ederim değerim 28 çıktı ve reglime 2 gün var. 2 gün sonra tekrar test vericem
Mrvklc16 Beyazgiller ben ilk test yaptığımda negatif çıkmıştı sonuçum kan tahlili ile öğrenmiştim hamileliğimi bence en sağlıklısı kan testi verin
Beyazgiller Mrvklc16 verdim güzelim evet test verdim değerim 28 çıktı ve reglime 2 gün var. 2 gün sonra tekrar test vericem
Beyazgiller Ozlemmmm3 Allahım sağlıcakla mutlu huzurlu günlerini görmeyi nasip etsin güzelim, inşAllah darısı bana bize hepimize isteyen ❤️
Eddaa57 Beyazgiller benim 7 gün geçtiğinde 42 falan çıkmıştı tabi belli olmaz siz yinede çok heveslenmeyin ama olmazsanız tekrarlayın bence
Beyazgiller Sinemm68 Minikaskk bu hafta sürekli kan vericem heraşde çarşamba cuma belki sonra pazartesi falan.