13Gamze08 Kizlar bende dört gün önce enfeksiyondan ötürü acile kadın doğuma gitmiştim ve daha 25 haftalık hamileyim ve beni hemen alttan muayene etti bu hafta için erken degilmi bu erken doğumu tetikleyebilecek bir hareketmi bu
Sumeyyealts 13Gamze08 alttan muayene 34. Haftamda da olmuştum ama o pek tetiklemiyor çatıya bakarken bir şeyler yaptı baya rahatsız oldum o tetikler gibi
13Gamze08 Sumeyyealts valla hiç beklemiyodum ateş ve ağrı yüzünden gittim birden alttan muayene dedi daha da 25 haftaligim tuhafıma gitmedi değil ama yaptılar bı kere
Sumeyyealts 13Gamze08 erken doğum olabilir mi diye bakmışlardır ama ben olsam baktırmazdım daha haftam küçük diye
13Gamze08 Sumeyyealts erken doğuma ultrasonda rahim ağzı kapaliligindanda bakiyolar ama o zaman güçsüz ve halsizdim hiç idrak edemedim malesef şimdi olsa izin vermezdim
13Gamze08 Sumeyyealts hayır çok şükür bı daha da böyle bı hataya düşmem zaten ama şükür bı sorun olmadı
Heidihat Remzos ben karnım baya aşağıda diye indi felan sandım acilmam var sandım alttan baktı herşey normal dedi