İlk önce benim gibi olanlar korkmayın Allah’ın izniyle benim kızım hep zayıftı minik minik kilo alıyordu ben hep devlete gittim, sadece cinsiyet için birde 2 3 kere durumunu ayrıntılı merak ettiğim için özele gittim devlet olanı biteni pek söylemiyor cinsiyet vs hatta hiç demediler bana neyse dediğim gibi kızım ufakti ve çok üzülüyordum haliyle acaba hastami bir rahatsizligimi var birde ayrıntılı ultrasonada falanda girmedim özele gittiğim doktor gelişim geriliği olabilir ama olmayada bilir derken , devlete gittiğim doktor sen zayifsin ne bekliyorsun derdi azda olsa kendimi avuturdum aynen derdim genetikte olabilir diye düşünüyordum dediğim gibi zayıflık hiç mühim değil sadece altında yatan bir hastalığımı var derdim karnım da büyümedi bir de ilk bebeğim çok üzülüyordum velhasıl öyle böyle derken artık 37+9 oldum 26 Haziran saat 3 yeni yaticaktim uyumazdim hava sıcak vs uzandım derken biranda alttan birşey hissettim su gibi bu arada aşırı akıntım vardı o zannettim ilk , sonra berrak tertemiz birşey , neyse dedim, biraz geldi çünkü 1 dk sonra birdaha geldi ve ardından birdaha hep kesik kesik avuç kadar ama belliydi su olduğu sonra eşimle yürüyerek hastaneye gittim sancım yok birseyim yok çünkü bebeğim dönmemişti heralde ondan sancı vs yok hastanede yakın öyle girdim İşte alttan vs hersekil muayene oldum her bebeği gören ufak 32 haftaliga uyuyor dedi içim nasıl üzülüyor ama dua ediyorum inşallah birşey olmaz vs sezeryan olucaksin dediler evet dedim bende bebek ters vs sonra büyük doktorlar gördü hastanenin yoğun bakım ünitesindeki kişiyi aradılar yer varmı diye nedeni ise bebeğim ufak olduğu için kuveze alicaklar öyle sezeryana alındım ben 54 ile doğuma alındım bebeğimde 2190 gram 40 cm doğdu minicik bir melek ama gel görünki maşallah sübhanallah gayet sağlıklı bütün herşeyi gelismis cigerleri emme refleksi hemen memeyi kapmisti 😄 ağzını yerim onun sütümde geldi sarılık vs olmadı hicbirseyi yoktu çok şükür öğlene o yoğun bakımı arayan doktor geldi aaa yanındami koydular dedi , bende evet gayet sağlıklı dedim öyle yine mutlu olmuştum şimdi 6 aylık olduk Alya koydum ismini gayet güzel ilerliyoruz, evlat başka rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏son olarak ağrılarınız olucak dayanın hiç sıkıntı etmeyin şimdi hoplayıp zipliyorum sezeryan olduğum halde 7 kat kesiyorlar yine zor 1 hafta sonra dikislerim 1 ay sonra bütün ağrılarım gitti yani sırt bel vs rabbim tez zamanda bebislerinizi sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin anneler 🙏🏼🤍