Melike_4949 Aybarssmom_ haftaya benimde yatış yapılıp doğum olucak inşallah o zamana kadar açılma sancı olur sağlıkla gelsinler inşallah 😅❤️
Mzzz Benimkide kanala inmemişti sancimda regli sancısı gibiydi sancım çoğalıp kanala inmesi için doktorum suyumu patlatmişti sonra sancılar çoğaldı sıklaştı hem acilmam hızlandı hemde bebek kanala inmisti
Birdadaskizi Aybarssmom_ bende elendim bacım biraz agrım vardı bi gidim agrı kesici taksınlar dedim ama nst de sancı cok cıktı direk sezeryana aldılar yarım saate eşim gelir kimsenin haberi yok dedim ama dinlemediler acilliksin dedi nst yi gösterdi sanki anlıuorum da. 1 ocaga tarih almıştık
Slc Aybarssmom_ bende 38+5te doğurdum ve ameliyatm zordu 1 saat ameliyathanede kldim dondum grip oldum ama bebeğe geçmedi hemen ıhlamur a yuklen
alynozds Aybarssmom_ Ay haftamız aynı bende şuan 37+0dayım keşke bende şimdi doğursam diyorum artık bıçak kemiğe dayandı daa inşallah kolay bir doğum olmuştur deneyiminizi dinlemek isteriz 😌
nurhuma17 Aybarssmom_ hemen hemen her gün postlarınızı görüyordum dua ediyordum size sürekli inşallah hayırlısı ile kurtulursunuz Rabbım.sifa versin bedeninize inşallah 😊